stöket.

Så här ser det ofta ut hemma hos oss. Stökigt och saker typ överallt. Jag önskar ofta att jag hade en hustomte som ville hjälpa mig att plocka undan under tiden jag nattade Gerda. Tänk att komma ut till ett städat hem! 
 
 
 
Att städa nu för tiden är nog det mest meningslösa jag gör. Det är fint i typ en kvart och sen är det städat igen. Eftersom jag städar undan "det värsta" ungefär varje dag orkar jag sällan med den där lite mer avancerade städningen. Och jag har dessutom inte orkat plocka undan adventsljusstakarna än. . . Jag väntar fortfarande på inspiration att börja röja! Jag har tid på mig till 1a februari har jag bestämt. 

på golvet.

 
 
 
Humöret alltså... Men jag är glad att jag har en-på-golvet-skrikande-unge på mitt eget köksgolv och inte i typ affären. Hemska tanke! 
 
Jag vet inte riktigt varför Gerda var så ilsken ikväll. Först blev hon arg för att vi skulle gå in och sen verkade droppen vara att jag försökte klä av henne overallen och skorna. Suck.
 
Jag tycker annars att Gerda borde ha varit extra medgörlig ikväll eftersom hon faktiskt sov middag idag! Det är inte ofta det har hänt senaste veckorna, och såklart passar hon på när jag inte är hemma (åt lunch i stan med Lisa). Jaja, livet.

efter jobbet.

 
 
 
Såhär ser jag ut ibland när jag åker hissen ner till omklädningsrummet på jobbet. Jag har jobbat helg och fyra dagar i rad, det tar på krafterna och tålamodet. 
 
Som jag njuter av att sitta här vid teven helt själv. M är på fotboll och Gerda somnade för en gångs skull kl 19.10. Skönt! Efter några dagar på jobbet behövs absolut lite tid utan andra människor.
 
Nu har jag en lugn vecka, jobbar onsdag kväll och sen är jag ledig! Klippa mig och en tur till Ornunga har jag planerat! 

tupplur.

 
 
 
I eftermiddags somnade Gerda så här på mig, det var väldigt gosigt! Och tungt! Med 13 kilos bebis kan man definitivt inte röra sig.
 
Envis unge dock, trots ingen lunchvila och bara 7 minuters tupplur, så tog det ändå lååång tid att lägga ikväll. Var glad att M tog den, hehe. Ibland är det bra att vara den som jobbar.
RSS 2.0