Tage 11 månader.

Pluttis-Tage, snart fyller han ett år, 365 dagar! Väldigt lång och väldigt kort tid! 
 
Sen sist har Tage lärt sig att resa sig upp mot möbler, det tog minsann sin tid. Nu reser han sig mot det mesta oj kan nå en himla massa.
Han föredrar att leka med "riktiga" saker mer än leksaker. Han gillar pussel, men annars är tomma cola-flaskor och fjärrkontroller bäst. Och lyckan när jag öppnar dörren till skafferiet, tvättstugan, kylskåpet eller diskmaskinen . . . Det är faktiskt inte så lätt för mamna Lisa att få något gjort när Tage är i närheten. Det får bli när han sitter i stolen eller sover.
 
Häromveckan fick han flytta till sitt eget rum, med tanke på att han kanske skulle bli mindre störd. Och nog tror jag han sover lite fler timmar i streck där inne! Det kändes tomt i sovrummet dom flesta nätterna, men nu har jag vant mig. Han vaknar oftast en gång på natten och vill äta/snutta lite men efteråt vill han tillbaka till sin säng. Det är nästan lite jobbigt att han inte gillar att sova trångt längre, men såklart skönt samtidigt. Och det bästa är att M kan natta honom också, vilken befrielse! Både Tage och Gerda är ganska kvällströtta och ibland sover båda innan klockan sju, så skönt! Dock händer det ju att Tage vaknar okristligt tidigt också. . . 
 
Han har blivit väldigt duktig på att äta själv med sked! När han orkar, annars äter han lika gärna gröt med händerna. Japp, varje måltid stökar ner himla mycket faktiskt.
 
Annars gillar Tage allt Gerda gör och vill jämt leka och gosa med henne. Jag blir förvånad ibland hur bra han kan "leka" med henne, brottningsleken förstår han precis! Men han kan också bli svartsjuk på Gerda om hon och jag gosar. Överlag är han ganska mammig och ska helst krypa efter när jag rör mig i huset och klänga mig i benen. Det går inte gömma sig för honom, eller hans syster! Japp, ibland vill jag gärna låsa in mig på toaletten - men då har jag ju två skrikande ungar utanför. . . 
 
Jaja, gullig är han nästan jämt iallafall! 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0