packar igen

Packar igen. Åker iväg me familjen till Rättvik i Dalarna imorgon för 22:a året i rad! En vecka med familjen är en liten stuga är precis vad som behövs för att uppskatta vardagen igen, och att ha en egen lägenhet. Men det är såklart lite mysigt också. Så länge minsta syrran håller tyst och inte bråkar... Händer aldrig :) Jag kanske till och med blir sugen på att flytta ifrån hembyn!
Nejmen det är så mysigt i Rättvik och en sån envis tradition, så jag åker gärna med så länge jag kan och är ledig. Kanske blir sista gången i år, iallafall på det här sättet.
Det är så tråkigt att packa. Förfärligt.

och nu i inredningshimmeln

Goooosh, det börjar klia i mina fingrar! Jag blev alldeles hög av inredningstidningarna, vill åka till ikea och på loppis och måla om och slänga ut och städa och fixa och allting.
Det hade varit trevligt och underlättat om man haft en pojkvän som var lika entusiastisk som jag... Och dessutom en plånbok med enn antal hundratals tusen :)

Well, vill bara veta hur det blir med mitt boende just nu. Om jag måste flytta till hösten, eller om jag får bo kvar ett tag till. Vore bra att kunna planera mitt liv :)

längtat hela våren

Jag blir så arg på mig själv för att jag har tråkigt. Jag har ju längtat hela våren efter det här, att ha ingenting att göra och ha precis tråkigt. Och nu känns det bara tråkigt! Jag är ju aldrig nöjd, usch fy. Jag skyller på regnet. För det hade varit jättekul att ligga och sola på verandan och ha tråkigt med en tidning elelr två.
Jag tycker att höstvädret kan sparas till hösten faktiskt kommer. Höstväder på sommaren är så tråkigt.

Jag skulle kunna sätta mig att börja plugga inför tentan efter sommarlovet. Men nej vad deprimerande.
Jag sätter mig och kikar lite i inredninstidningar istället :)

tillbaka till 14

Ligger och tittar på Solsidan och försöker bli lite gladare. Det är inte okej att inte vara glad, jag är ju äntligen ledig efter dom senaste veckorna med England och all brevidgång och introduktion till jobbet. Inte okej, även om det regnar. Ledsenheten kanske beror på att jag lyssnade på några linkin park-låtar som fanns på min gamla mp3 och fick tillbaka alla fjortonårskänslor. Vet ej. Struntsamma.

Det känns iallafall bra att äntligen vara ledig. Bredvidgången var ju okej, introduktionen med massa information om Kullingshemmet och för mig den typ tusende genomgången om vårdhygien var ju mindre kul. Men okej, fick ju faktiskt betalt. Men nu vill jag bara göra ingenting...

Haha, världens roligaste 21-åring :D

efter england

Den här dagen var efterlängtad. Det gjorde ingenting att det regnade, det var bara ännu en anledning till att lata sig lite mer. Tycker jag behöver en latdag efter sex dagar i England, och två dagars bredvidgång på sommarjobbet.

England då! Har varit hur trevligt som helst! Det var så himla kul att äntligen komma dit, har ju velat det sen jag började läsa alla Jane Austen-böckerna och sett filmerna. Inte för att Blackpool var så idylliskt engelskt. Sletet, sjabbigt och sjaskigt är nog rätt ord för att beskriva den staden. Väldigt olikt Sverige och det jag är van vid. Men skabbigheten var väl lite charmig också, med alla slitna hus, neonskyltar, transor, hundratals hotell, strandpromenaden, pirarna (pirerna?) med nöjespark, och allt det andra.
Shoppingen var great iallafall, blev ganska frälst och excited när jag kom in på Boots! Varför finns inte såna drugstores i sverige? Iallafall, handlade en massa där. Handkrämer, shampoon, hårgrejer, smink... Med mera :) Primark var ju också hur kul som helst, men problemet var att där fanns för mycket fint. Kunde inte väöja ut något som var finare än något annat och köpa det. Så det blev bara att jag köpte strumpor och lite sånt. Japp.

Och Bröllopet, anledningen till resan :P Det var jättefint och trevligt, ganska annorlunda från bröllopen jag varit på innan. Innan har jag bara rynkat på näsan när jag tänkt på bröllop, men nu kommer jag på mig med att fundera på hur jag vill att mitt eget ska vara :P Fjantigt.

Jag gillar inte engelsk mat. Det har jag också upptäckt. Och besvikelse¨- jag såg bara en enda kille i skoluniform. 
Men annars var det en väldigt trevlig resa :)

farväl, good bye.

Vill bara säga en sak: Varför finns flugor?? Så himla äckliga, hatar dom nästan. Och varför ska dom alltid vara i ansiktet och i öronen på en? Flugsmälla på dom säger jag bara.
Börjar bli lite stressad inför resan till Blackpool imorgon. Tänk om jag glömmer packa ner något. Typ passet, hårborsten, trosor... Hemska tanke! Att stå där i Blackpool och upptäcka att jag harglömt något jätteviktigt!!
Btw, om någon undrar så är det min pojkväns syster som ska gifta sig i Blackpool. Ja, men en english guy :P Och det ska bli jättekul, lite avbrott från vardagen, sverige och allting.
Försöker inte tänka på flygresan. Vill inte börja lipa inför pojkvännens familj precis, så I gotta be strong! :D Men jag hoppas verkligen inte jag får lika himla ont i öronen som sist, för då vet jag inte vad jag gör... Nej, inte tänka mer på det.
Och vilket underbart väder, älskar det! Hoppas det blir lika bra i england.

Jag hoppas verkligen inte detta blir mitt sista inlägg! Usch, varför säger jag ens så.
farväl, good bye!
RSS 2.0