Bertil 9 månader.

Nu är nästan all frid slut. Bertil har börjat krypa och numera får jag vara snabb när jag öppnar kylskåpet och dörren till skafferiet. Kattmaten lever farligt och dregelspår har vi genom hela huset. Han har fått byta från bebisbebis-sängen till spjälsängen och det kändes jobbigt, mest för att jag måste resa mig från sängen! 
 
Bertil är fasligt morgonpigg och vaknar mellan 05-06, men annars har jag inte mycket att gnälla över precis. Sover och äter och det mesta på våra sjukhusbesök ser bra ut fortfarande. 
 
Inga fler tänder har kommit utöver dom han föddes med, bra det för ibland bits han! Både Gerda och Tage gillar att vara med Bertil -iallafall tills han börjar förstöra något! 
 
 
 

Bertil 8 månader

 Nu är det full fart på sen här lilla människan! Han har lärt sig att sitta ordentligt och det har säkerligen gjort hans liv roligare! Jag ser på honom han gärna vill krypa iväg, men än så länge snurrar han mest runt på mage. Att lära sig krypa kommet absolut göra hans liv ännu roligare. . . Men inte mitt, gulp! 
 
Senast vägde Bertil 8400 gram och är 70 cm lång, nu börjar han bli riktigt stor minsann! Han är fortfarande matglad för det mesta, speciellt sånt han kan äta själv. Dricka välling älskar han! Ammar för vi fortfarande på  nätterna och några gånger på dagen.
 
Gerda är Bertils bästa idol, men han är förtjust i dom flesta främlingar också.
 
Bertil sover bra fortfarande, oftast 2 gånger på dagen och somnar på kvällen mellan kl 18-19. Han vaknar dock alldeles för tidigt på morgonen tycker jag, gärna vid fem redan. Då brukar han vara hungrig och våt, såna hemska ovanor!
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0