värmen.

Närmare 30 graders värme är inte min grej, usch nej. Hoppas inte på en lika varm sommar som 2018, det f9r gärna vara 23 grader och mulet. 
Jaja, idag har vi badat på förmiddagen och sen har det blivit några timmar inne medan Tage sov middag. Gerda kollar ju gärna på teve, det är bra men visst får man dåligt samvete ibland över alla timmar det blir. . . Men det är för varmt för att orka bry sig! 
Men sen åt vi jordgubbar, grädde och chips till mellis ute på altanen och sen plaskade barnen i poolen medan jag slumrade.  . . Det var en trevlig stund! 
 
 
 
Men sen satte vi fart och bakade pizzabullar och det ledde såklart till kaos i hela köket. Käre barn vad Tage är överallt och når allting! Ibland vill jag bara binda fast honom. Men bullar blev det till sist, skönt att ha frysen full med sånt. 
 
 
 
 

Semester

Det känns ju nästan fuskigt att ha semester efter att bara jobbat i nån månad, men ack så välbehövligt ändå. Den här veckan är barnen och jag själva hemma, men på fredag får M.semester också. Det blir skönt (Och jobbigt ofc) att vara hemma allihopa. 
 
Det är himla härligt att han så nära till sjön! Vi hade nog aldrig kommit iväg annars, och det hade ju varit sorgligt. 
Tage verkar också gilla att bada, men han är ganska försiktig och det är skönt tycker jag! 
 
 
 
 
Annars blir det nog en ganska lugn semester, inga resor direkt. Rättvik ställde vi in och just nu känns det faktiskt ganska skönt. Vi får väl försöka göra lite dagsutflykter och se lite mer av omgivningarna! 
RSS 2.0