kanske tidigt ikväll

Funderar på att lägga mig tidigt ikväll Alltså typ nu. Läser en sån bra bok och jag vill hinna läsa några kapitel innan jag stensomnar. Är så glad att jag nästan aldrig (peppar ta i trä) har svårt att somna, slocknar så fort jag släckt lampan. Jag har lärt mig att skjuta undan alla negativa och grubblande tankar, för det tar energi medan sova ger energi, så det är bättre.

annars har jag nästan lite ångest över hur lugnt det har varit den sista tiden, känns som jag har haft för mycekt fritid och baa slappat. Har känsla av att jag glömt något, typ glömt av att vi har tenta imorgon! Och det har vi inte, det vet jag, det dröjer två veckor till. Det är ju så onödigt att bli stressad över att det är FÖR lugnt, borde njuta av tiden med gott samvete istället! så detska jag göra nu. Fast imorgon ska jag faktiskt till skolan!

Jag blev så besviken nyss. Blev sugen på att göra gröt till frukost imorgon, och så upptäcker jag att mjölken gick ut för en vecka sen och luktade lite nedgånget. jag är verkligen inte sån som slänger allt samma dag som det går ut (seriöst, sånna människor är jobbiga), men efter en vecka börjar även jag bli tveksam, när det gäller mjölk iallafall... Kul information, not kanske.

Godnatt iallafall.

tur att jag köpte godis

Det var tur att jag var så förutseende igår och stannade och köpte massa godis på Godisgruvan när Magnus och jag åke förbi igår. Då var jag inte alls sugen på godis, men ikväll var det asgott! Köpte en sån stor påse att det kommer räcka i en månad ungefär. Så ikväll har jag myst med godiset, en film och en lånekatt som låg och sov i änden av soffan.

Idag har jag varit på lager 157 med mamma och systrarna. Det var ganska trevligt, var ett antal år sen sist. Och det har blivit bättre! Själva lager har fortfarande bara tråkiga kläder (köpte bara tights och mukisbyxor), men nu hade dom en jättestor avdelning med böcker och dvd! Väldigt bra för dom som tröttnar lite fortare på att prova kläder. Dvdboxarna var superbillaga också, bara 100 kronor. Det var dvd-himlen det!
Men självklart köpte jag en klänning också, i en av affärerna intill. Jag bara älskar den, svart och vitrandig med röda rosor på ch svart spets längst upp i urringningen. Hm, tror jag någon dag ska räkna igenom hur många klänningar jag har. Kan bli trevligt :)

väntar längtar

Sitter i skolan och väntar på att föreläsningen ska börja. Eller nej, det gör jag inte. Jag väntar på och skoldagen ska vara slut och sen att klockan ska bli åtta och jag får sätta mig i min egen soffa och bara känna att det är helg.
Yes, blir diriekt hem efter skolan, slänga i mig lite mat och kanske hinner freshen upp lite innan jag springer ner och fixar fika till tjejgruppen. Vi ska se på film, och det blir mysigt!
Men ändå, längar mest till min soffa och helgkänslan.
Blev asglad häromdagen, fick mitt förstaval på praktikplatsvalet! Så det blir alingsås i fem veckor, hurra för att jag slipper krångla till Borås klockan sju på morgonen.

Tur att jag tog med mig en tidning med korsord. Känner att min hjärna kommer att somna om den inte får grubbla lite, inte bara lyssna på tråkiga saker.

måste hänga tvätt, diska

Jag ser på Doktor Zjivago, hade glömt bort hur bra den är. Så nu ligger jag här och känner mig dissad och typ... inte gillad. Tänker på att jag måste resa på mig och hänga upp tvätten och diska popcorngrytan. Japp, jag har ätit popcorn på en onsdag. Jag behövde det, mat är det näst bästa sällskapet. Eller det bästa kanske.

Vill inte gå upp imorgon, önskar jag fick sova så länge jag ville. Men det får vänta tills lördag.
Jag vill inte vänta!!

för mycket smörgåstårta och jag vägrar missa DH

nu har jag äitt för mycket smörgåstårta och lite för mycket kakor. Fast jag åt bara fyra, resten får jag spara i en servett till en annan dag. Jag har verkligen blivit sämre på att äta kakor. Det är inte lika gott längre. VAD HÄNDER??? Jag kanske håller på att bli sjuk eller nåt.

För övrigt så hatar jag fotboll ganska mycket. Ialllafall vad det gör med mitt liv. Typ, så här kommer mitt liv se ut i ett nötskal:
"Nej Lisa, vi kan inte ha bröllop då, då har jag ju träningsläger i Danmark", eller
"Nej Lisa, nu får du allt klämma ihop benen, vi kan inte få en unge nu, nu har jag ju träning för P8-grabbarna!", eller
"Nej Lisa, du får absolut inte se på desperate housewifes nu, jag ser ju för fan på en otroligt viktig match!".

Jag vägrar att missa Desperate Housewifes på teve!!!!!!
Det får inte bli mitt öde. Jag måste sätta ner foten nu. Jag tror jag ska göra som i Lysistrate.

a good day

It's a good day today, yesyes.
Idag var det dags för omtenta igen, i immunologi den här gången. Och jag tror det gick bra faktiskt! Även om man blir lite sur när man pluggat in som satan det man missade på första tentan, och så kommer inte en enda fråga om det den här gången. Så om det hade varit den här tentan första gången, så hade jag nog klarat den. men det spelar väl ingen roll egentligen, nu är jag ju nästan expert på allt om immunförsvaret. Fråga mig vad som helst om B- och T-lymfocyter! I name it.
Det tog 20 minuter för mig att skriva klart tentan, så de sista 20 obligatoriska minutrarna satt jag bara och rullade tummarna. Sen gick jag ner till knalleland och mötte upp familjen (mormor, mor + muppbarnen). Var på shoppinghumör idag, och jag hade ju faktiskt födelsedagspengar att använda, så jag köpte två bh:ar och två klänningar. Men det gick på typ 500, så det är jag vääldigt nöjd med! Älskar att fynda, när man är fattig så ger det liksom en kick att veta att jag inte har slösat. (Nej, jag ska inte säga att jag är fattig. För det är jag inte i jämförelse med miljontals andra människor. Men jag tar mig inte råd att köpa klänningar för 1000 kr styck just nu).
Och så har jag bestämt att den dagen jag flyttar hemifrån ska jag köpa typ alla möbler på Chili. Har hittat en soffa, ett skåp och en ljuskrona som jag älskar! Där kommer jag absolut slösa pengar.

Tonight ska jag nog kila ner till kyrkan en sväng och proppa i mig smörgåstårta och massa kakor för välgörenhets skull. Hoppas det finns en med räkor!
Förresten är det viktigt att jag äter misnt en kaka om dagen, det vore ju hemskt förargligt om jag gick ner i vikt och blir tvungen att köpa nya behåar!! Det får INTE hända! Gosh, nu blir jag nojig, måste nog ta en extra kaka ikväll.

sjung i duschen!

Jag är på sjunga-i-duschen-humör! Älskar att vakna när det är fint vädern, och fåglarna kvittrar till och med, vårkänslor :)
Och så blir det mycket bättre när man får ta på sig en ny rosa morgonrock och har en ny mysig filt i soffan och massa andra saker! Ser fram emot en promenad idag med mina nya promenadvikter, sånna man ska ha runt handlederna. Kanske kommer hara dom när jag gått klart, det vet jag inte.
Sitter och tittar på "Little Rascals" just nu, jag bara älska den filmen, har gjort sen jag såg den första gången när jag var typ sex eller nåt. Jag älskar den nog ännu mer nu, för nu fattar jag all humorn. Tror jag iallafall!

Så det kommrt bli en great dag! Jag har tårta kvar som jag tänker äta på verandan och ikväll kommer hannah, Emilia och Klara hit och sen blir det wh :) Och den här gången ska jag hålla mig låååååååångt ifrån redbullvodka!

Det är lite min födelsedag idag också :)

dagen före dagen

Sitter i soffan med min nya mysiga filt och ser på säsong 3 av Gilmore Girls, som jag fick av M i för tidig födelsedagspresent :) Att jag får fler presenter är det enda bra med en pojkvän som åker iväg till Skottland och kollar på fotboll helgen jag fyller år. Och presenter är ju ganska bra :)
Känner mig nästan som en femåring igen, veckan har gått så himla långsamt bara för att jag längtar efter min födelsedag. Och presenterna jag köpte till mig själv som står inslagna och gömda i min garderob har gjort det ännu värre att vänta.
Så imorgon firar jag den stora 21-årsdagen genom en föreläsning om sårvård, hurra. Men slutar vid tolv, så då ska jag kila med mamma och äta ngnstans. Sen blir det värsta tårtkalaset hemma, jag råkar veta att det både blir prinsesstårta och cheesecakeX2, welcome till tårthimlen!

Känns bara helt sjukt att det är ett helt år sen jag var i mitt rum på sörängen och Malin och Tomas kom och sjöng för mig på morgonen och hade med sig presenter! Och jag hade bara snobben-pyjamasen på mig. Det var kul! Åhh, nu fick jag massa saknad!!
Och det var förra året jag fick den här lägenheten i "present", så jag undrar vad det blir i år. Men seriösly, om livet ska fortsätta i den här takten kommer jag ju snart ha hängbröst ner till knäna.

Bara tre timmar och fem minuter kvar! Hurra!!!!!

vårpirr

Känner mig så positiv just nu!
Det beror nog en hel del på vädret också, gick en lååång promenad i förmiddags och kunde sitta ute på altanen och dricka kaffe! :):) Fick vårpirr i magen!
Sen ringde dom och sa att jag fick sommarjobb på boende och det var också väldigt trevligt! Håller tummarna för att det blir en bra avdelning. Och att sommaren är i början av sommaren, när jag börjar jobba akn det få regna :P
Och så har jag även tagit tag i att skaffa abbonemang, efter tusen års kontantkort osm INTE har lönat sig det issta året. Det gick ju hur snabbt som helst, att det ska vara så svårt för mig att få tummen ur! Fick ockås tummen ur att göra det fruktansvärda, att börja med körkortet igen. Men receptionisten på trafikskolan jag ringde till var så himla trevlig, så det känns helt okej det med! :)

Hoppas hoppas hoppas allting fortsätter vara okej.
RSS 2.0