Bertil 7 månader

Snart åtta kilo och 68 cm stor Bertil nu efter att jag har proppat i honom gröt! Äsch, det är ingen konst precis, han älskar gröt och är ungefär lika matglad som syskonen. Jag jobbar på - och hoppas - att han ganska snart lär sig äta själv, jag har inga lugna måltider just nu precis. Jag brukar ge honom gröt/mat först och sen får han kladda men typ en smörgås eller majskrokar med sig äter. Och ibland har jag Tage i knät samtidigt som jag försöker att både mäta Bertil och äta själv hehe.
 
Senaste veckan har Bertil börjat vara ganska så grinig på eftermiddagarna och kvällen. Dock väntat, jag vill minnas att alla barnen varit rätt så sura emellanåt när dom närmar sig åtta månader. 
 
Han har precis lärt sig sitta själv, inte så stadigt att jag går därifrån men snart så! Det är ganska så skönt så länge han ligger på golvet dock, kan tänka mig att det kommer bli den del knuffar från storebror kanske . . . 
 
Jag har börjat byta till sittdelen på vagnen. . . Det är alltid en mentalt jobbig grej när dom slutar vara pyttebebis, och särskilt nu när jag tänker att det är sista gången vi använder liggdelen. Buhu osv. Men är vi i stan och sånt så är han såklart betydligt nöjdare än att ligga platt fall på rygg. Så jag kommer tacka mig själv! Typ. 
 
 
 
 
RSS 2.0