lilla skrutten.

Lilla skrutt-Tage har börjat förskolan! Det kändes lite sorgligt, han känns mycket mindre och bebis än vad Gerda gjorde, fast hon bara vara några månader äldre. 
Men fast han är i en ganska känslofylld period just nu, så gick det bra till slut och jag vet ju att han blir väl omhändertagen. 
 
 
 
 
 
Så nu blir det några månader med jobb och förskolehämtning innan jag blir föräldraledig igen. Gerda ser förstås fram emot att äta både frukost och mellanmål på förskolan ibland! Jag ser mindre fram emot morgnarna när jag måste lämna båda kl 06.15, men jag är såklart övertygad om att det kommer gå! Hehe vet att jag undrade när jag var gravid med Tage att hur tusan ska jag få klart två barn till kl 06.15?? Nu tror jag mig till och med om att få iväg TRE barn i framtiden! 

vad finns i magen?

Tidigt i somras var det något som började växa. Magen uppenbarligen, i en himla fart till och med! Alla goda ting är tre, eller hur? Så i februari berikas livet av en bebis igen. Spännande kan man säga. . . 
 
 
 
 

sommaren gick.

Sommaren gick i en blink och snart är det september, ofta en himla trevlig månad! 
Men vad hände hela sommaren, det kan ju vara trevligt att minnas? 
 
 
När det var varmt badade vi en hel del! Då är jag ofta ganska lycklig över att bo så himla nära ett badställe. Både lyxigt och praktiskt att kunna gå ner och båda på tre minuter! 
 
En gång var alla syskon hemma i Ornunga och då badade vi såklart också! 
 
 
Ett tag regnade det mycket men det struntade vi i till slut och åkte till Borås djurpark iallafall! Alla barn var glada och alla föräldrar såg ganska sorgsna ut i regnet. Gerda och Tage tyckte åka traktor var det roligaste. Och äta glass såklart! Vi åkte tillbaka till djurparken en annan dag också när solen sken, det tyckte alla föräldrar var lot3 trevligare! 
 
 
 
 
Vi åkte till Gräfnäs med Maja och Assar, Gerda var fascinerad av slottet men i slutändan var väl fikat och lekplatsen bäst. 
 
 
 
En annan solig dag var vi i Saltvik utanför Grebbestad hos Magnus moster och morbror! Det har typ våran enda semesterdag på riktigt hemifrån på hela sommaren, så det var trevligt! 
 
 
RSS 2.0