Första skoldagen!

Ja jesus så tiden går, känns som jag inte varit borta alls i från föreläsningssalarna. Ingen såndär härlig mjukstart heller, som man hade när man gick i grundskolan. Lite "Vad har du gjort på sommarlovet?" och sammarbetsövningar på skolgården. Inget fixande med bänkar eller skåp. Nej, bara rakt in i smeten igen! "Hoppa på tåget med en gång", som våran föreläsare i klinisk medicin sa idag. Pluggtåget, menade han. Han tyckte vi skulle sätta oss hemma på kammaren och plugga omedelbart när vi kom hem i eftermiddag. Kammaren! Förstår inte, nästan alla våra föreläsare har använt uttrycket "... när ni sitter hemma på eran kammare", så nu börjar alla typ gapskratta när det ordet dyker upp. Knäppt. Någon slags högskolejargong, öh?

Nejvars. Nu ska jag logga in på min bank och kolla vad jag fått i studiemedel. Så jag har ett litet hum på lördag efter tentan, för då ska jag gå och shoppa! Det är min belöning efter veckor med jobb och plugg och flytt och inget roligt. Men nu ska jag köpa kläder, oj vad jag ska!

Måste skynda mig, för solen skiner en stund ser det ut som, så jag ska ta en solskenspromenad :)

näringsrika mellanmål is the shit

Efter en förmiddags flyttstäd och en eftermiddags pluggande behöver man näringsrika mellanmål. Det är viktigt för att orka och hålla hjärnaktiviteten på topp. Och beröm och motivation i form av kakor funkar alltid. Som behavioristerna säger, ett bra beteende ska förstärkas! Gör det med en kaka!



Som till exempel kaffe mer mormorsgjort äppelkaka och grädde med vattenmelon!
Sen är det kul om alla förstår att jag inte är snål, utan gärna delar med mig av min mat. Det är ganska svårt att undvika hemma hos mig (läs mina föräldrars hus), eftersom en hel katthjord kommer farande så fort man kommer ut med en bricka med något på. Förstå vilken lycka när jag hade grädde. Men ooo, finns det något näpnare än när katter äter grädde? Nej.




släng skiten i lådorna

Det var det det. Allt kånkande och bärande och flyttande dom två senaste dagarna har gett mig träningsvärk i ryggen! Kan knappt böja mig. Oh, är det så här det kommer kännas att bli gammal?
En sak har jag iallafall bestämt. När jag har väl har flyttat till Västra Bodarna hem till M, så tänker jag inte flytta på mig mer. Aldrig mer. Inte när det är så här jobbigt att flytta! Tänka sig att jag har så förjordat mycket grejer, jag som bara är 20 och en ensam person! Ändå blev det ungefär tusenmiljoner flyttlådor. Och jag har insett en sak. Jag är inte en organiserad flyttare. Jag är inte som mamma. Jag skyller på min ålder, jag är ung och ny och har inga erfarenhet av sånt här. Min filosofi var ungefär släng i skiten i lådorna! Allting ganska huller om buller, en salig blandning liksom. Fast jag var ändå så klok att jag la alla viktiga saker i en väska. Typ plånbok, nycklar, bankdosa, pass med mera. Poäng till mig!
Iallafall så tog det i princip hela dagen igår att packa ner, köra bort 100 meter till mormor, bära ut och packa upp igen. Massa lådor med grejer jag inte behöver just nu står i mormors källare tillsammans med mina få möbler. Och nästan lika mycket står i mamma och pappas förråd. Jesuz.
Och idag har jag börjat städa: diska, damma, torka, skrubba. Jag har dammsugit alla lister och hörn, dammat bakom teven och rensat duschbrunnen. Imorgon blir det torka golv, tvätta fönster och en last finish på allting. Mamma och mormor ska hjälpa mig. Yes, det krävs tre generationer kvinnor för att flyttstäda. Jag säger det, tack och lov och vad jag är tacksam för att min familj har hjälpt mig.







sista!

Sista frukosten! Iallafall här i huset. Jag ska äta en ordentlig så jag får massa energi att flytta, det vill säga packa, bära, lyfta, kånka, städa, packa upp, sortera... Japp, där behövs massa energi! Kanske till och med får ta en lussebulle som finns kvar i min frys sen i julas. Den som spar hon har!

Men nej, vad var det där? Var det ÅSKA?? Nej nu seriöst blir jag sur. Det har ju knappt åskat på hela sommaren, så ska det göra det precis idag, när jag ska flytta och tänkt slänga ut alla mina mattor och grejer! Satansgatans. Och en psykstärkande promenad hade jag tänkt ta innan jag började packa ordentligt. Ocj så åskar det idag! När den har haft hela sommaren på sig att åska!! MORR.



Men hjälp mamma, oj vad det smäller och åskar!
Snälla, säg att det kommer solsken efter åska!

nej inga mardrömmar

Förresten så undrar jag. Klockan är halv tolv och det är nästan 20 grader ute. Det har väl knappast hänt på hela sommaren! Jag har iallafall inget minne av varma ljusa sommarkvällar. Har dom varit? Vad har jag gjort då isåfall? Jobbat? Hmm, nej jag vet faktiskt inte!

Nej, nu ska jag genast gå och lägga mig. Zappade över till ettan och där går det en film, typ "Eden lake" eller något, och den verkar vara lite halvscary. En sån film som hade varit jättebra om M suttit bredvid mig och skulle tillbringa natten här. Men nu är jag ensam, så därför stänger jag av omedelbums! Jag tänker inte ha mardrömmar sista natten. Nej nej.

Gullefjun

Mitt ursprungshem (ja, vad kallar man huset man vuxit upp i och där resten av familjen fortfarande bor, och som fortfarande är hemma?) börjar mer och mer lika ett katthem! Häromdagen satt en liten kattunge helt plötsligt på mormors trappa, och jag och min 10-åriga syster kämpade iallafall nästan livet ur oss för att få tag på den. Den gömde sig i mormors häck och jamade alldeles förskräckligt! Det dröjde en ganska bra stund innan Stina till sist fick tag på den, och då hade vi jagat efter den ut från mormors trädgård, över vägen, genom kohagen över staketet till pastorns trädgård. Stackars kisse, vi var ju bara tvugna att få tag på den! Såna små ska inte springa omkring ensamma.
Vi vet fortfarande inte var den kom ifrån, har hört av oss till alla i närheten och satt upp lappar. Så antagligen är det någon lagårdskatt, eller så har någon hjärtlös människa bara släppt ut den från en bil eller något. Kanske tror dom att en mormor är snäll mot katter.
Så iallafall får den rehabiliteras hemma hos oss tills vidare! Får massa pussar och kramar och gos och en låda att kissa i. Och försöka bli kvitt vanan att gömma sig bakom tvättmaskinen eller bakom skohyllan. Gullefjun är hans smeknamn så länge, det tar tid att hitta det perfekta namnet!





fuck bananflugor.

Vad är det med augusti som gör att man inte kan ha framme grönsaker och frukt mer än en minut innan det vimlar av såna äckliga bananflugor? Hu, jag satt och åt i soffan framför teven och när jag tittade mig omkring insåg jag att jag satt i ett flugmoln. Usch, får man lov att säga tycker jag.

Imorgon är en busy dag! Förmiddagen ska jag tillbringa med att plugga (känns som det var flera vecor sen jag gjorde något annat) och på eftermiddagen börjar jag flytta. Det är helt sjukt att om inte länge så bor någon annan här i MIN lägenhet, sitter i MITT kök och använder MIN toa. Japp, jag tycker att allting här är mitt! Känns inte alls som att ungefär hälften av byns nygifta par (som nuförtiden har varit gifta i 25 typ) har bott här, och ett antal ungdomsledare som jag till och med var uppe och hälsade på. Och min 17-åriga syster var dagbarn här hos en tjej på den tiden lägenheten fortfarande var en trea. Då visste jag inte att jag skulle bo här, att jag skulle bli en av dom som har tillbringat ett par av sina första vuxenår här. Jag undrar om jag kommer att lämna kvar något. Hm, jag vet att jag inte kommer lämna kvar massa hårbollar i duschbrunnen iallafall, sånt är ofräscht.

Och nej, fasa och ve. Jag insåg precis att hos mormor kommer jag inte ha tillgång till internet! Fuck, min favoritgrej är ju att ha datorn i knät hela kvällarna. Hur ska detta gå?
Jaja. Nya tider!

sista kvällarna

Efter en lång pluggdag har jag gosat ner mig i soffan och är inne på andra filmen. Har nästan, eller kanppt, lyckats förtränga allt som har med förstoppning, diarré och slemmiga upphostningar att göra (yes, det är en bråkdel av vad min tenta handlar om).
Försöker riktigt känna efter hur skön min soffa är (hmpff) och se mig omkring, för nu är det inte många kvällar kvar här. Sover antagligen sista gången här på fredag, det kommer kännas konstigt! Men det är nästan tur att jag är tvungen att flytta, för jag hade nog aldrig fått tummer ur att göra det frivilligt... Det är ju så skönt att bo ensam!
Jag kommer sakna mitt gröna kök allra mest, och att sitta och äta frukost vid köksbänken och se ut över skolgården.

det var jag när jag var ung





och bodde hemma och hade massa katter och pussa på, när jag ville.



hade världens mysigaste rum och stökade ner ibland.




jag hade en vit kanin.



och satt uppe halva nätterna med msn och webcam och hade lugg.



hoppade studsmatta och kunde ha 75b



hade picnic på verandan



det var jag när jag var ung!
jag vet, jag borde säga yngre.

plugghuvud

Det finns bara en sak i mitt huvud just nu: plugg och att undvika att plugga. Paniken börjar komma krypande, hur ska jag hinna läsa och plugga in allting? Allting om allmän omvårdnad plus barnteorier och pedagogik... Japp, ibland känner jag lite för att gräva ner mig! Och så skiner solen så skönt, inte alls pluggvänligt.
Nej, detta är inte bästa slutet på sommaren.

tolvårspirr

Det spelar nog ingen roll hur gammal och härdad jag blir, jag får fortfarande lite tolvårs-pirr när jag ser på Titanic, för det är något speciellt med Leonardo Dicaprio i den filmen. Åh, hur hjärtat dunkade när jag såg filmen både första och säkert femte gången, och jag var helt säker på att någon gång skulle något liknande hända mig. Just det sjunkande skeppet hoppade jag gärna över, men resten! Oj, oj vilken nostalgi...

Ligger nedkrupen i min soffa och ser filmen. Popcornen är uppätna. Tänker på att det är sista helgen jag tillbringar i min lägenhet. Lite sorgligt.

cheer up honey!

för det mesta är det roligt att vara vuxen. Forma mitt eget liv, ha egen dammsugare och styra över mig själv.
Men ibland känner jag bara för att vara liten en stund, ha inga bekymmer i världen. Ingen press på att vara vuxen, mogen och ansvarsfull. Bara ha sommarlov. Inget jobb, och definitivt ingen tentaplugg.
Ja, det är skittråkigt att plugga just nu faktiskt. Vill bara sitta ner och läsa i en bok, bara slappa sista veckan innan plugget drar igång. Lägga energin på att flytta och organisera. Sova ifred på morgonen, ingen stress att gå upp tidigt för att börja plugga.
Japp, jag känner mig gnällig just nu. Jag behöver bara få ur mig det. Upp med humöret, kom igen! cheer up.




girighetsvågen

En girighetsvåg kom plötsligt över mig. Längtar och trånar tills slutet av augusti när lönen, studiebidrag och studielån kommer. Jag har levt fattigt hela sommaren. Nästan bara handlat mat, förutom massa gardiner och prylar till flytten. Men nu vill jag köpa kläder! Framför allt nya underkläder, hela och otrasiga. Jag är ingen slösare, bara jag får nya trosor är jag nöjd.

blåbär halleluja!

Hallelujah, i fredags när jag var ute och gick med Magnus i hans hemtrakter (som snart även är mina) så hittade jag massa blåbär! Dom växte precis intill klipporna vid sjön, och det fanns hur många som helst! Eftersom knappt hittat några blåbär i år blev jag näst intill lyrisk och så besviken att jag inte hade med mig något att plocka i. Men M visade medlidande med mig och lovade att vi skulle gå dit igen så jag kunde plocka. Så igårkväll gick vi dit igen, med plastbyttor att plocka i! Åh, vilken lycka, älskar att plocka blåbär, speciellt när det bara vimlar om dom! Den enda som grämde mig är att M är helt värdelös och ointresserad av att plocka. Det gjorde mig upprörd, tänkte ju på hur mycket vi had ekunnat plocka om han också ansträngde sig. Nu fick jag ensam plocka en liter. Åh vilken sorg!






 
Inte fel med utsikt medan jag plockade

 

Och en del av dom stackars bären blev till Blueberry corn-muffins (Leila bakar).
Fruktansvärt goda! Jag kommer väl aldrig bli ren och oblå under naglarna igen, men det var det absolut värt!

när själen lämnar kroppen

Jag trodde det skulle märkas när en människa dör när man är inne i samma rum och andas samma luft. Jag vet inte vad, men kanske att det kom liksom en vindpust när själen lämnar kroppen. Jag vet inte, men något trodde jag skulle märkas. 
Men det var så händelselöst, inte ens hemskt och knappt ens sorgligt. Jag och min arbetskompis föjde bara oförstående dödsprocessen (Hallå, xx, hör du mig, hur mår du? ska det låta sådär när hon andas? Titta på hennes ben, dom är ju helt blåa. vad händer med tungan? seriöst, hon andas inte! Hennes ansikte, hon är borta) och sen var hon bara död. Det gick snabbt, hon dog medan vi höll på att sköta om henne i sängen. Hon var gammal, och sjuk. Men det var första gången jag var med i samma rum när en människa dör och det kändes. Jag trode bara att det skulle märkas mer.

Om jag kommer att jonna som sjuksköterska i resten av mitt liv kommer jag väl antagligen vara med om det här många gånger. Jag undrar om jag kommer minnas den här första.

morgonstund

Jag tillhör den sortens människor som tycker att frukosten är dagens bästa måltid. Därför avskyr jag att stressa i mig den, och går hellre upp en halvtimme tidigare för att kunna ätai lugn och ro. Och därför älskar jag också att vara ledig och verkligen njuta av frukosten! För det mesta äter jag yoghurt med hallon och blåbär och hemmagjord mysli, men idag ville jag ha extra lyx och gjorde pannkakor! Amerikanska alltså, gillar dom mycket bättre än svenska faktiskt. Blir godast med flytande honung eller lönnsirap och bär!



jag gör allt möjligt!

Gör lite allt möjligt. Lyssnar på mina 50-talsmusiksamlingsskivor, det ger så bra energi tycker jag! Det behövs när man organiserar i sina flyttlådor, packar om och packar upp. Det var ett hallelujah-moment när jag lyckades vika ihop kartongerna, vilken lycka när jag fattade hur man gjorde! Haha.
Så alltid när jag packar så hittar man massa intressanta grejer, gamla kompisböcker, skolarbeten och teckningar och alla dagböcker. Fastnade med min pärm från Sörängen-tiden, var tvungen att läsa alla noveller jag skrev och nästan har glömt bort. Det blir inte tid att jag tar mig tid att sitta ner och skriva (förutom bloggen då) eller åtminstone bearbeta det jag redan skrivit. Får bli när jag är pensionär eller något!

Iallafall, så här trevligt ser det ut i min så kallade klädkammare just nu!






Men nej, nu är jag på väg med en låda höst- och vinterskor till mormor. Och sen ska jag ta en låång promenad, yes way.

den som är rosa

Jag har inte alltid varit rosa. Det var en tid i mitt liv när jag fick välja vilka tapeter jag ville ha i mitt nya rum och jag valde gröna. Det var i samma veva som jag klädde mig i stora adidaströjor och jazzbyxor, du vet såna tights med kort kjol över. Och jag började låna mammas mascara och sminka mig för att bli lite snyggare, och jag var djupt förälskad i Josh Hartnetts rollfigur i Pearl Harbor. Jag köpte min första behå på lindex, den var ljusblå med blå ränder. Och jag hade det mest obefintliga självförtroendet, jag tyckte jag var så mycket fulare, tjockare och tråkigare än alla andra tjejer i klassen. Nästan varenda sida i min Bu&Bra-bok, som vi skrev i varje fredag till fröknarna, var fulla med ilska, klagan och ironi. Jag var mest missförstådd i hela världen.
Jag var elva tolv år, och det var nog puberteten.

Det var i högstadiet jag blev en rosa människa och nu skulle jag aldrig, aldrig kunna bo i ett grönt rum. Eftersom jag har så många rosa grejer funderade jag en hel del på hur det kommer att bli den dagen jag flyttar ihop med en kille. Jag menar, visst lever vi på 2000-talet och könsrollerna har förändrats en hel del sen stenåldern, men det är ändå ett faktum att de flesta killar inte har en hel uppsättning av rosa kökredskap och inte vill ha det heller. Möjligtvis en smutsrosa nyans. Men, mina orosmoln har skingrats, för det verkar ju som att det är min M som jag ska flytta ihop med och förhoppningsvis bo med resten av livet Och honom har jag en hållhake på. "Magnus", sa jag, "eftersom jag är tvungen att acceptera att fotboll är en väldigt, jag menar VÄLDIGT, stor del av ditt liv, så får du faktiskt acceptera att rosa är en stor del av mitt liv".

Nemas problemas!

promenad genom sverige

När man har jobbat från sju till fyra och gått fram och tillbaka i kvav inomhusluft på hårda cementgolv, längtar jag efter att gå en lång promenad. Så det gjorde jag. Fick med mig mormor, så gick vi en väg i skogen som ingen av oss riktigt vågar gå ensamma, i skräck för älgar och andra varelser.






Mormor i förväg



 Hittade ett stackars blåbär, det är not good av dom i år, tyvärr.



En av mina högsta drömmar är nog att bo i en liten stuga i skogen. Som det här, avskilt fast man ser andra hus och så nära att man kan cykla över allt. Jag bara längtar när jag ser ett sånt här. Att bo för nära en väg,att inte kunna gå i underkläder i trädgården blir min stora sorg i livet.

 På grund av det här fölet tog jag och moror säkert en tio minuters gåpaus, var ju tvungen att stanna och gulla lite. Det här är riktiga hästar tycker jag, inget trams. Man vill ju bara gosa!

 
 
Mormor fastslog att det är något fel på dom här solrosorna. Dom vänder sig från solen istället för mot, som dom tydligen ska. Jag vet ingenting om sånt.
Iallafall, efter kvällens promenad har jag fått kraft att jobba 7 -16 imorgon med. Tror jag,

borta är jag

Idag har jag städat ut allting ur mitt gamla rum nere i huset. Skönt att ha dte gjort, så jag inte har två ställen att städa när jag börjar flytta om ett par veckor. Dessutom är syster Lotta ganska ivirg att överta mitt rum. Så nu tömdes garderoben på gamla skabbiga kläder, böckerna i hyllan packades ner och prydnadssaker virades in a tidningpapper. Alla tavlor, mina speglar och fotoalbumen packades ner i en resväska. Sen körde vi alla lådor och min tomma rosa bokhylla till mormor, där de får stå i källaren innan de skeppas vidare till västra bodarna.
Mitt rum är borta, allting som är jag är borta. Nu ekar det i rummet, precis som det gjorde när jag var tio år och det var nybyggt. Det känns okej.





so long, farewell min syster!

Det är många farväl i dessa tider. Var precis nere i huset och sa farväl, eller nej, jag sa hasta la vista till syster Maja som åker iväg till Kos imorgon på bartenderskola, eller what's it called, i en hel månad. Och ja, jag är en sån fjollig storasyster som oroar sig! Jag oroar mig för revolution, jordbävning, flygkraschar, knivmän, ogärningsmän och aids. Och lite mer sånt. Jag vet, jag är för ung för att oroa mig för sånt.

Vi är verkligen olika, jag och Maja, jag och resten av mina systrar också för den delen. Jag skulle aldrig åka till Kos en månad på bartenderkurs, och definitivt inte till Austrarien i ett antal månader, dit Maja ska fara iväg sen. Jag kan drömma om att vilja resa och se världen, skulle liksom vilja kunna knäppa på fingrarna och stå där i Australiens öken eller varsomhelst, se mig omkring en stund och sedan knäppa tillbaka mig igen och vara tryggt hemma. jag trivs hemma, vad som nu ska bli mitt hemma. Jag gillar småsaker, jag älskar att resa vbort i böcker och jag har nog sett alla jordens världsdelar på naturprogram på teve. Räcker för mig.Det händer att mina systrar kallar mig för världens tråkigaste och konstigaste. Det är väl jag det.

Men iallafall, trots olikheter, kommer jag sakna syster Maja och jag kommer oroa mig och vara lycklig när hon är tryggt tillbaka hemma.

puss och farväl

Sitter i soffan och varvar ner med ett avsnitt OC och småäter schwarswaldskina, päron, fårost och salta pinnar... Inte riktigt okej, men man är ju så sugen efter jobbet! Har bara hunnit äta potatismos med kalvsylta och rödbetor, och det var inte speciellt glamouröst. I den här värmen var det till och med motbjudande. Hann inte dricka heller, så det var det första jag gjorde. Hälla i mig otaliga glas vatten, alltså.

Det är sorgligt att pussa farväl till kattungarna. Har vant mig vid att alltid ha något mysigt och gosigt att pussa på, och att något biter en i tårna när man sitter ute på verandan. Men nu bär dét av till nya hem! Den ena far till Alingsås, och den andra hela tio meter bort till grannen... Puss och farväl!


after-sun-mat

Det bara känns hur mycket sol och vitaminer som lagrats i mig idag! Syster Maja och jag tillbringade förmiddagen nere vid sjön, och förstås tog vi bullar och ballerinakex med oss. Sen låg vi bara och slappade och doppade oss lite då och då. Det var mycket mer folk vid sjön än vanligt eftersom tre traktorer dragandes på kreaturskärror kom lastade med scouter från lägret. Tydligen var det de norrändska scouternas tur att bada idag... Iallafall, kel när det ör mycket folk, men ännu roligare när dom åkte och det blev lite mer som vanligt!

Eftermiddagen fick jag ensam, Maja åkte till jobbet och resten var i Borås och handlade. Så fick min tid med mina böcker på verandan, firade lite extra genom att baka en mini-rabarberpaj till kaffet.

Och så fixade jag godaste maten ikväll! Efter ev solig dag ska det vara något salt tycker jag, så det blev gratinerat pitabröd med tomat, basilika och getost med schwardswaldskinka till. Jag gillar när det är lätt och går fort, pitabrödet är världens enklaste plus superdupergott. Bara ta ett bröd, skära tomat i skivor, krydda på lite krydda, lägga på skivad getost och så in i ugnen ett par minuter!



nu börjar dagen

Solen skiner och jag är ledig! Väldigt bra kombination och jag fullkomligen hungrar ihjäl efter en lugn dag. Bara slappa på verandan med alla böcker jag lånade på biblioteket igår. Kulla-Gulla, Anne på Grönkulla och True Blood-serien. Och så två kattungar som leker vid fötterna!
Nej, jag längtar så mycket tills dagen börjar, så nu ska jag resa mig och diska efter frukosten. Ta en promenad innan det blir för varmt, och hänga ut mina mattor i solen. Nu börjar dagen.

att vara nyduschad

Det är så skönt att vara nyduschad. Speciellt efter en varm, svettig dag. Idag slutade jag jobba vid tre, en ganska konstig tid tycker jag. Är ju en dötimme mellan två och tre, så då kan man ju lika gärna slita två med resten (förutom dom som sliutar fyra då). Iallafall. Kom hem och tog en sen siesta på verandan, åt nat hos mormor och fick låna hennes gamla solstol från sjuttiotalet. Somnade till en stund i solen. Inte så bra, kom så konstiga drömmar.

Sen gick mormor och jag upp till Sällerhög och tittade. Däruppe brukar det vanligtvis vara en vanlig gård med hagar och åkrar, men just nu befinner sig massa scouter från olika stället i sverige där och alla åkrar är fulla med tält istället. Och alla lagårdsbyggnader har förvandlats till matsal, café, kyrka, handelsbod och sjukstuga. Alla är välkomna att hälsa på och fika och vara me dpå lägerbål. Så jag och mormor passade på att hälsa på min lilebror som var där med Asklanda-Ornungas patrull. Jag är lite orolig att hann inte byter kalsonger, men jag var snäll och frågade inte när hans kompisar hörde på. Nej, det var trevligt att få lite scoutstämning, var ju flera år sen jag själv var med på ett. Men jag är ganska nöjd med att bara hälsa på, trivs ganska bra att kunna duscha när jag vill och sova i en säng. Har väl blivit gammal I guess!  

Nu borde jag väl torka håret och så gå och lägga mig. Börjar jobba imorgon vid sju igen. Men så skönt, bara till två. Då ska jag försöka åka till alingsås och klippa håret någonstans, var oacceptabelt längesen. April till och med. Så hoppas nästan att det blir molnign imorgon, är så tråkigt att jobba och gå i stan i sånt här fint väder. Men på onsdag får det gärna bli fint, för då tänka sig, är jag ledig!

RSS 2.0