långsam väntan.

Åh denna väntan efter våren. Har någon nånsin längtar så mycket efter värme och grönt gräs? Knappast jag iallafall. 
 
Det har varit en seg vecka, Gerda har varit förkyld och därmed både klängt och matvägrat. Jag har vabbat min första dag (igår) och det var inte alls så glamouröst. Jag kan tänka mig att prova igen om några år när Gerda kan tänka sig att sitta och kolla film och äta glass hela dagen, det kan jag tänka mig är ett trevligt vab. 
 
Så idag såg jag från emot att gå till jobbet igen! Trots att jag blivit smittad av Gerdas snor och hade huvudvärk, efter denna veckan är jobbet semester. Japp, jag längtar efter att göra något själv, utanför hemmet. Tålamodskontot behövs fyllas på! 
 
Jaja, nu blir det en helg i Ornunga med Maja-besök och kusinkalas. Det blir nog trevligt!
 
 
 
Jag har inte sagt att snön inte är fin - men kom igen, det är ju mitten av mars! 
 
Och jag vill sitta på min altan!!
 

28 år.

 Igår fyllde jag visst 28 år, tänka sig! Att jag kan vara så gammal och vuxen. Det var ju inte längesen jag tyckte att 28 var närmare medelålders liksom. Men jaja, jag hoppas jag bär min ålder med elegans! 
 
I lördags hade jag båda familjerna hemma på fika! Det var trevligt och jag fick såå bra presenter! M var dock dålig i magen och förvisades några hundra meter bort till våran gamla lägenhet. Där fick han snällt ligga i soffan tills kalaset var slut. Det lät jag väl få höra om så länge jag lever, hehe. 
 
Igår, på födelsedan, hade jag inte gjort några planer alls. M hade match och det var fortfarande snö och trist. Så då åkte jag ( och Gerda) såklart till Ornunga istället! Där bjöds jag på flagga, middag och tårta så det var ju lyckat för mig. Det behövs inte så mycket för att jag ska njuta av dagen, slippa laga mat och så gå en lång promenad på landet, 10 poäng på det! 
 
När vi kom hem och Gerda somnat åt vi smörgåstårta som M köpt, gulligt! Han var trött och gick och la sig tidigt, så då firade jag på bästa sätt: egentid, popcorn och katastrof-film på Netflix. Hurra för mig! 
 
Kalaspiffad i sommarklänning!
 
Efter kalaset, glömde fota när det var städat. . . 
 
Ornunga! 
 
 
Och idag, måndag, blev det fikarester! Lyx! 
 
 
 
RSS 2.0