Tage 8 månader.

Åh min lilla bebis, snart är han ingen bebis längre! Elva kilo och allt! 
Han har precis lärt sig krypa och han ser såklart urgullig ut, som en liten krypande potatis! Så nu kryper han runt och dreglar ner golvet överallt! 
Krypandet verkar göra honom trött och hungrig, för dom senaste dagarna har han sovit längre ute i vagnen och gapat stort varje måltid!
Han gillar det mesta han får, särskilt om han får äta själv. Det är bara söta klämmisar som fått honom att rysa!  Favoriterna är absolut smörgåsrån med leverpastej och gröt med banan. Det kan gå flera timmar mellan amningarna nu, så snart ska jag våga bege mig utanför hemmet någon längre stund (men åka ifrån min bebis usch!), men får se när det blir av! 
Han är ju så himla nöjd hel tiden, allra mest när det är lite liv och rörelse - alltså när vi inte är hemma, hehe.  Gerda är favoriten, åtminstone när hon är lite lagom hårdhänt och högljudd. Som lillebror får man stå ut med en hel del verkar det som! 
 
Kvällarna har varit lite dryga (för mig) med flera uppvak, men kanske kanske börjar det bli lite bättre. Hoppas! Han sover ju hejat i våran säng, men efter att han har ramlat ur sängen en gång, så gör ju det mig lite svettig . . . 
 
 
 
 
 

jag och min symaskin

 
Jag har fått ett nytt intresse på gamla dagar minsann! Sy är himla trevligt, perfekt lugn syssla som håller alla tankar i styr. Dockor vill jag sy massor och till William blev det en hajkudde, i typ verklig storlek, i 2-årspresent. Och så ska jag sy julgardiner och dockkläder och fler gosedjur.  . . Jag hinner ju inte allt, men det är ju också trevligt att se fram emot något! Det värsta är att Tage vaknar av symaskinen på kvällarna, högst förargligt! 
 
 
 
 
RSS 2.0