bara försvinner

dagar bara försvinner.
jag förstår inte hur jag ska kunna återgå till ett normalt, vanligt liv efter det här.

iallafall blir det nog bra med lite miljöombyte, åker till dalarna på söndag. det blir trevligt. haha, intressant hur det kommer att gå med hela familjen i EN stuga! tur att dom två jobbigaste försvinner i mitten av veckan. nej, men det ska bli skönt att komma dit. är ju nästan som hemma. och det är kanske sista gången jag åker dit på ett tag, det vet jag inte. 
det är lite tråkigt att missa cykelfestivalen i vårgårda. det är ju vårgårdaårets grej, och jag hade sett fram emot att "träffa alla" där. men nu är det som det är! jag orkar väl inte precis deppa över det, och chansen är ganska stor att jag hade blivit besviken.

och på lördag blir det bröllop (andra kusinbröllopet som råkar inträffa dagen innan vi åker till dalarna, mitt i packningskaoset) och det blir nog ett mysigt. Bröllopet är i kyrkan, kommer inte ihåg om det är i gamla eller nya ornunga kyrka, sen kaffe vid klocktornet och sen middag i stommens lada. så blir det tårtbuffé, eftersom alla skäktingar+ vänner ska baka en tårta. jag hoppas det blir varmt väder.

usch, jag gråter över hur dåligt jag skriver nuförtiden, men jag orkar inte anstränga mig.

I framtiden liksom

Idag ringde dom från Borås Högskola och sa att jag kommit in! Det var ett trevligt samtal :)
Men ändå, det känns så avlägset. Jag har vetat att jag ska bli sjuksköterska sen jag var sju, och det har alltid känts så avlägset! "I framtiden", liksom. Hundra år framåt, otänkbart långt borta. Och nu är det här. Det är så svårt att ta in.
Det ska nog bli ganska kul att börja plugga igen. Fast lite önskar jag att det var ett år sen, innan jag började på Sörängen och hade hela året framför mig. Hela året i Nässjö känns ju borta, som jag aldrig varit där. Och ändå har jag saknat det så mycket dom senaste dagarna. Skrivandet, klassen, matsalen, frukosten, dom röda husen, Björkängen, mitt rum, balkongen, elljusspåret, fågelsjön. Och alla människorna. Usch, jag vill gråta. Det är som jag måste åka dit igen för att förstå att jag verkligen har varit där i ett år. För innan visste jag inte hur bar det skulle bli, och det vet jag nu. Så ja, kanske skulle njuta mer av det om jag fick göra det året igen :P Allt känns bara så konstigt.
Så det har bara varit massa känslor hela dagen, fram och tillbaka.

Men jag har mest legat (och tänkt) nere vid sjön idag, det är ju så varmt! Var massa folk vid sjön. Det är trevligt, men jag trivs nog ändå bättre när det bara är folk härifrån.Gillar att åka dit tidigt när det inte är så mycket folk än. Jag hoppas att det här vädret stannar ett tag. Det kan bara regna lite, så allt inte är så torrt och sticksigt.

Nu ska jag fortsätta se på Alice i Underlandet. Jag har gillat dom första 20 minuterna :)

Jag vill att mitt hjärta

Jag vet inte varför jag är stressad. Man borde inte bli stressad när man gör ingenting. Men det känns som jag har bråttom någonstans, eller som sista dagen innan något. Typ dagen innan skolan börjar efter sommarlovet och man på den dagen måste hinna göra allting man inte gjort under hela lovet. Jag vet inte. Jag vill inte vara stressad. Jag vill att mitt hjärta ska slå i normal takt.

Jag hade en trevlig helg på Hönö. Det enda dåliga med att följa med var ju att jag var tvungen att hjälpa till med att sätta upp förtältet. Det är verkligen inte kul. Men i år var det iallafall fint väder! Minns för tre år sen när det var översvämning där våran husvagn skulle stå. Vi började ösa vatten med plastmuggar och hällde i det i en stor 10-litershink. Jag minns inte hur många såna hinkar vi tömde. Men det var MÅNGA! Haha, kul minna iallafall.
Och ja, sen på lördagen solade vi vid jungfruviken. Det var äckligt, jag låg på mjage och solade och kände att något kröp på mig. Jag tittade, och såg att det var en myra. och sen såg jag att det var en hel jävla myrstack bredvid mig! Fick panik, och flyttade på min handduk. Det var skumt, tror hela myrfamiljen var ute på promenad. Alla hundratals myror gick i en rad ovanför våra handdukar. Det var skumt ja.
Sen åt vi såklart glass på glasscaféet, och lite så.
På natten till söndagen började det regna... Och det var mulet på morgonen! Blev så sur, hade ju planerat att sola och bada hela dagen. Men jaja. Det blev en trevlig dag iallafall. Lotta och jag cyklade runt lite, sen åt jag mat på Snabbt&gott med Pappa och Stina. Efteråt fiskade vi krabbor vid lappesand, och det var ju jattekul! Hade glömt det. Och jag vann, jag fick den största. Japp, här har minsann storleken betydelse :)
Så åt vi glass igen på caféet, jag tog till och med tre kulor! Och sen när vi åkte hem vid sju, då kom solen :) yees.
Och ikväll blir trevligt, då ska Hannah och Niklas hälsa på hos mig :) Det är precis vad jag är sugen på, att räffa old friends och prata massa skit om alla! Gud, det ska lbi så kul :)

Haha, tittar ut genom fönstret. Magnus och Stina spelar fotboll. Jag börjar faktiskt misstänka att Magnus gillar min lillasyster mer än mig :)

2010-talsmusik is nothing för mig

Jag har kommit fram till att 2010-talsmusik är ingenting för mig. Jag har hela tiden tänkt att jag helt enkelt inte är särskilt musikintresserad. Inte mer än att jag sätter på radion som sällskap oxch tycker det ska vara på när man festar. Jag vet knappt ingenting om svensk ny musik, eller någon annan. Men jag KÄNNER helt enkelt ingenting när jag hör sån musik, iallafall 98 låtar av 100. Alla ska bara hålla på och vara komplicerade hit och dit, och djupa! Buhu, liksom men I don't care. Verkligen inte. Men Elvis och Buddy Holly, då smälter jag. Får pirrig gåshud och känner nästan för att dansa. Of course i en prickig femtiotalsklänning och i rött läppstift, fast jag inte passar i det. Alla borde fatta att Elvis och Buddy Holly är bättre än allt i radion nu.
Jag kanske bara lever i fel tid. jag vill ju ha det som i Grease.  

Imorgon åker jag med Lotta, pappa och Stina med husvagnen till Hönö. Lotta ska tillbringa veckan där med sina kompisar, men dom kommer inte förrän på söndag. Så därför får vi andra sova där en natt :P Det ska bli trevligt att återse Hönö, var väk två eller tre år sen jag var där. Har så många roliga minnen därifrån! Men nu hade jag nog aldrig pallat att dela en husvagn med massa kompisar. Jag tålde sånt bättre när jag yngre. Men nu ska det bli trevligt att komma till havet, sova i husvagn och äta glass på glasscaféet :)

Har jag sagt att jag älskar min Elvisklocka? Den sitter mittemot min säng, så varje kväll när jag ska sova tittar Elvis mig djupt i ögoen. I'm yours, baby.

RSS 2.0