Hur mycket ondska finns det egentligen??

SERIÖST! Hur elaka människor finns det egentligen? När ska ondskan i världen ta slut??? DET UNDRAR JAG!!
Nyss satt jag och gosade min älskade nalle som jag har haft sen jag typ föddes. Okej, det är barnsligt, men jag är otroligt fäst vid den och kommer vara det hela livet. När jag satt som bäst och gosade med den upptcäkte jag att NÅGON HAR KLIPPT MIN NALLE MED SAX! Ett stort fyrkantigt hår i min nalle i pannan!!!! Hur kan någon med att göra så????? Jag gick genast ut i vardagsrummet och frågade VEM SOM HAR GJORT DET HÄR. Jag fick genast en misstänkt: min åttaåriga lillasyster svarar alldeles för snabbt "det är säkert katterna!". Seriöst. Klippa min nalle med sax? Dessutom misstänker jag att hans mage har blivit badad också. Behöver jag säga att jag är hemskt fruktansvärt upprörd?? Jag är fruktansvärt upprörd. Och sårad!!!!! Och besviken på mänskligheten!!!!

Nu ska jag äta massa popcorn och chips. Men det kommer inte göra min nalle oklippt igen!!

Klockan är snart fem


Jag är så himlahimla trött, förstår inte varför. Jag går och lägger mig supertidigt här, somnar knappt aldrig efter elva på vardagarna. Kanske har sovit för mycket den senaste tiden, för den här veckan har jag varit trött all day long.

Massa mer snö idag. Sådär kul tycker jag. Bara tåget går när det ska imorgon och kommer fram till vårgårda två timmar senare, så är jag glad. Det ska bli så kul att komma hem! Men shit, var helt säker på att det var tre veckor kvar till lovet och så upptäckte jag idag att det bara är två! Hur gick det tog till, en vecka måste ha försvunnit? Fattar inte. Och jag vill verkligen inte att tiden ska gå så här fort!

Imorgon är det textsamtal om dikterna, och jag ser inte fram emot det. Haha, jag var så glad förut för att jag nästan analyserat klart min grupps dikter och så gick jag förbi mitt fack i klassrummet och upptäckte att en varit seg att lämna in. Så nu ska jag läsa och kritisera fem dikter till! Yey, kvällen är helt klart räddad.

Nu ska jag gå och äta kvällsmat. Jag är typ utsvulten!

Mitt allvarliga funktionshinder

Okej, idag påmindes jag än en gång om hur fruktansvärt hemskt jag tycker det är att dansa! Vi hade en "föreläsning" av en slagverks/teatergrupp och dom fick oss (tvingade mig) att göra massa övningar, bland annat en dansövning. Man skulle dansa med benet, handen, armbågen, huvudet mm. Jag fickv erkligen ångestkänslor! Jag HATAR att dansa och allt som har med rytm och kordination att göra. Att göra det själv menar jag. För jag kan verkligen inte! Att inte ha ngn taktkänsla alls borde räknas som funktionshinder! Jag är verkligen fruktansvärt hemskt dålig och jag måste  definitivt dricka en del alkohol innan jag känner mig avslappnad. Iallafall, hemskt var det. Men förutom det var det ganska kul. Ja.

Något hemskt hände ri mitt liv just nu. Min mobil håller på att gå sönder! Det verkar vara glapp i displayen eller något, för den har bestämt sig för att bli svart då och då. Jag antar att jag borde ha varit beredd på det här, att det skulle hända. Jag vill inte ha en ny avancerad mobil! Nej, om batteriet fungerar på min gamla nokia (utan färgdisplay) tänker jag använda den! Usch vilket I-landsproblem. Men jag älskar ju min lilla rosa mobil.

Ikväll är det filmvisning i aulan, A.I. Handlar om en robotpojke typ. Men jag läste på internet att Jude Law är med i den, så jag ska med glädje se på den :)

Jagh ska bli bullmamma när jag blir stor

Börjar jag växa upp? I fredagskväll satt jag uppe i skolan och såg en film (japank tecknad!) med en kille i min klass. När vi gick tillbaka till vårat hus var jag jättenöjd med lyxen att få manligt beskydd hela vägen tillbaka. Och så när jag kommer fram till min dörr upptäcker jag att jag har GLÖMT min nyckel längst upp i skolan! Som är kolsvart och jag hatar att gå i på kvällen! Det finns säkert ett spöke där! Jag ville mest gråta, men jag gick tillbaka ändå. utan manligt beskydd! :P Och jag hämtade nyckeln utan att dö! Okej, jag tände varenda lampa i korridorerna och sjöng "Glöm inte bort att änglarna finns" för mig själv. Men jag bröt inte ihop. Jag är så imponerad över mig själv! :)

Det är såå skönt med helg efter att ha haft lektioner 12 dagar i rad. Men jag är så o-tonårig. Jag är nog mer som en pensionär i mina sovvanor, för jag kan verkligen inte sova längre än till nio. Det verkar vara fysiskt omöjligt. Men det gör ju inte så mycket. Jag har fått höra att jag kommer bli en jättebra bullmamma när jag "blir stor". Det var uigår när jag gjorde massa tonfisksås och la in i frysen. Haha. Men man måster ju faktiskt planera för framtiden. Dessutom vill jag bli en bullmamma! Jag älskar ju att baka bullar :P

Jag hoppas det blir torsdag snart, så jag får åka hem. Jag har inte så mycket hemlängtan än, men jag längtar ihjäl mig efter Magnus. Så mycket att jag snart bli psykiskt ostabil. Men eftersom jag älskar romantik (åtminstone i tanken) och det är romantiskt att längta, så längtar jag med happiness. Lite iallafall.

I'm a fat house cat

Hurra, jag har ett projekt! När jag slutade vara komplicerad var det väldigt enkelt. Jag ska skriva en novellsamling och det novellerna har gemensamt är att huvudpersonen ska vara ung, precis som jag. herregud, jag fattar inte varför det tog så lång tid att komma på när det var så enkelt!

Det har snöat igen. Det är jobbigt att gå i elljusspåret, kanske mest för att jag gick innan dom hunnit skotta. Men iallafall. När man går i snömodd känns det som man går ett steg framåt och glider ett halvt bakåt. Jag var jättesvettig när jag kom in igen.

Jag har blivit besatt i twilight-soundtracket. Det är det enda jag kan skriva till inbillar jag mig. Jag hoppas att det mest beror på att jag läser boken just nu och att min hjärna är full av den. Hmm. Det är väl egentligen inte så mycket mindre besatt det. MEN HERREGUD, vad är de för fel på mig när en låt till och emd får mig att börja lipa?? :D:D Sorgligt.

Om jag kunde sluta dagdrömma


Jag är inte på superbra humör. Jag är förbannad på datorn som inte har varit snäll mot mig i eftermiddag. Mina jeansleggins skaver på benen och jag har ALLVARLIG hångelbrist. Det är väldigt svårt att hångla via telefon. Det gör mig olycklig, tror jag.
    Dessutom har jag fortfarande inte kommit på ngn idé till projektet. Det gör mig också deprimerad. Det spelar ingen roll hur positiva folk är, för nej. Jag kommer nog inte komma på ngt bra. (Om jag är väldigt negativ är det större chans att jag blir glatt överraskad. Så muntra inte upp mig!!!)
   Och det blir inget av att sova länge eller gå i mjukisbyxkor eller se på Desperate Housewifes i helgen. För vi ska ha "lektioner" hela helgen. Det blir författarbesök (tex Johanna Thydell) och annat som har med författande och skrivande att göra. Och tydligen ska vi pyssla också, för våran lärare frågade mig idag om jag trodde att alla hade sax och limstift! Haha, det blir förhoppningsvis en intressant helg. Vi får iallafall mat :) 

Mer seriously. Jag måste sluta dagdrömma.
  

Precis vad jag vill

Nu sitter jag i Nässjö igen. Efter en fruktansvärd söndagskväll (jag har aldrig känt mig så ensam och övergiven som när mamma åkte hem utan mig) så känns det helt okej nu. Det är fint här, ser faktiskt lite ut som Bullerbyn. Malin och jag var ute och gick en lång promenad i elljusspåret, det var hur skönt som helst! Jag hoppas att snön ligger kvar ett tag till. Sen kan det få bli vår med en gång!

 Det är egentligen ganska skönt att vara här. Allting är så lugn, fast tiden går förstås snabbt iallafall. Men eftersom jag varken har min familj eller pojkvän här, så får jag vara så himla självisk hela tiden! Göra precis vad jag känner för, när jag vill det (när jag inte har lektioner eller massa skrivuppgifter). Jag har till exempel tid att läsa igen och varvar mellan "Borta med Vinden" och "Twilight"-böckerna.

Än så länge så går det ganska bra med mina nyårslöften - använda tandtråd varje kväll och inte tvätta håret oftare än var tredje dag. Jag ser faktiskt fram emot att tvätta håret imorgon! Om jag gör det varje gång, så är det definitivt värt att inte tvätta håret lika ofta.

Men just nu kan jag inte göra precis vad jag vill. Jag måste verkligen börja skriva på dikten vi har i uppgift. Det ska bli very interesting och se vad det blir! Haha.

Till och med jullovet har ett slut


Tre veckor har gått alldeles för snabbt och imorgon åker jag tillbaka till Nässjö. Mina känslor för det är lite mixed up. Det ska bli asroligt att träffa alla vänner, komma tillbaka till mitt mysiga rum och göra något kreativt igen. MEN DET SKA INTE bli kul att åka hemifrån. Det är väl dumt. När jag nästan är vuxen och snart bör flytta hemifrån (och för tillfället har gjort det), då uptäcker jag hur otroligt mycket jag älskar mitt hus och den här lilla Knutby-byn (nej, inga har blivit mördade än, men andra likheter finns). Jag börjar nästan gråta vid tanken på at tjag kanske flyttar hemifrån forever om ett år eller två.

Men det är framtida bekymmer och man ska ju leva i nuet. Och nu tänker jag försöka boka flygbiljetter till Barcelonaresan (så typiskt att jag har haft tre veckor på mig och gör det sista kvällen) och sen ska jag sätta mig i soffan och se på den senaste Harry Potter-filmen och njuta av tanken att om JAG hade fått bestämma hade den filmen blivit mycket mycket bättre.

Fast lite vill jag nog flytta hemifrån, för jag insåg precis att jag satt och funderade på hur otroligt fint det komemr bli när jag får inreda som jag vill!
RSS 2.0