tiden springer

Tiden springer iväg. Det är nästan sommar! Iallafall just nu, så himla härligt, har varit ute hela helgen. Tog till och med en cykeltur med pappa, kalle och stina. Det va rmysigt, men herregud vad ont i mitt skrev jag har haft idag! Här tror man att man har lite hull, så känns det som man cyklar direkt på skelettet iallafall! Och det var ganska komiskt, när vi var på väg hem och hade typ fyra kilometer kvar så gick både pappas och min cykel sönder. Pappas cykel fick punka och mina trampor slutade fungera. Så det var bara att traska. Jag kunde iallafall sätta mig upp på cykeln och rulla i nerförsbackarna. Så det var väl okej.
Och jag är redan inne på andra veckan på praktiken. Efter första dagen, som var hur lång som helst, har dagarna gått jättefort. Jag trivs så himla bra, känns verkligen att jag valt rätt yrke. Hmm, okej, kanske inte med tanke på lönen och arbetstiderna, men jag lir bara så glad av det. Känns liksom bra i magen när man går hem!
M är snäll, så jag får sova hos honom när jag börjar tidigt. Så jag kan sova längre :) Är ju säkert bra att börja ihopflyttningen försiktigt... Kommer hela tiden på hur skönt det är att bo själv!

Men nej, nu ska jag bara ligga i soffan resten av kvällen. Jobbar sent imorgon :)

gråt

okej, nu är mina hormoner inte okej. sitter och lipar för mig själv, för att filmen jag såg fram emot att se inte fungerade i min dvd och jag inte har något annat att se på. och nu blev det nyheter på fyran, min lördagskväll försvann bara. lipar för att jag kommer gå och lägga mig snart och så komnmer jag vakna av att det är söndag och sen är det snart måndag och praktiken börjar och jag kommer inte hinna andas ut förrän nästa fredag och jag vill ha påsklov nu, min hjärna och min mentala hälsa behöver åka på semester.
buhu, gråt och böööl.

så konstigt

Jag har filmkväll med mig själv. Har sett på tusen gånger starkare, och nu himlen är oskyldigt blå. Förstår lite vad dom menar med den dör första scenen. Och jag kommer vara kär i Bill Skarsgård om cira fem minuter till, tror jag.

Tentavecka igen, pluggar till världens tråkigaste tenta. Administration,organisation och ledarskap + statistik. Värdelöst, fruktansvärt tråkigt och ovärt. Vet inte vad jag vill göra istället för att plugga. Men just nu vad som helst.

I lördags var jag på återbesök på sörängen! Malin och jag bestämde i fredags eftermiddag att vi skulle åka dit på öppet hus. Åh, det kändes så himla konstigt att vara där, som att vara hemma och ändå inte. Allt såg ut som vanligt först, men sen förstördes det av att det var fullt av andra människor där. Såg "min" balkong och började nästan gråta, och lukten inne i Gläntan och väggklockan i estetsalen. Hela dagen var så himla rolig, och så himla nostalgisk. Och så var det jätteroligt att träffa Malin, gamla läraren Stefan och Fanny som bodde under mig. Det kändes väldigt bra att åka dit igen. Nu längtar jag inte tillbaks lika mycket. Har väl sett att det finns andra människor där nu. Så konstigt.

jag vill gifta mig imorgon

vet inte hur jag kan vara så här död! jag kanske helt enkelt har blivit för lat, har varit för mycket ledig, och orkar inte med en långdag längre. eller så har jag bara sprungit och stressat för mycket. japp, hann med en shoppingrunda i både borås och alingsås! good work. hann till och med gå en sväng på balders hage i alingsås, ääälskar den affären! när om jag gifter mig ska jag bara önska mig grejer därifrån. folk får köpa precis vad dom vill därifrån, bara det inte är så grönt. hmm, när jag tänker på balders hage så vill jag nog inte vänta på att gifta mig i massa år till. vad sägs om imorgon?

jaja, nu känns det iallafall som jag börjar hämta mig lite. har druckit kaffe, ätit lite glass och sitter framför senaste grey's anatomy. som btw är så himla mycket sämre än förritiden.
i need some frisk luft, tror jag.

med två röda fläckar

såg mig själv i spegeln precis, med två röda fläckar i varje tinning. men min så kallade spänningshuudvärk vill bara inte försvinna, inte ens min huvudmassör har hjälpt idag. gnäll på det.
började med arikelseminariet idag. visst dert var jättetråkigt, men det är ändå lite kul att jobba med texter igen. saknar det. men läser väl hellre skönlitterära än tråkiga forskingsartiklar!

har varit en trevlig helg med regnigt vått väder. guldkanten var att på min promenad gå in en en gammal barndomsvän, Johanna, som råkade vara på besök hos sina föräldrar och var på väg ut. så vi cayched up i en väldigt trevlig och ganska äventyrlig promenad. yes, vi var osmarta nog att gå genom hagarna (tänkte skriva maerna, men kom på att det nog är ett för lokalt uttryck) som var en enda stor lerpöl. men vi tog oss igenom, eller knappt jag, stod faktiskt på alla fyra en gång med händerna nedgrävla i geggan. men det var faktiskt kul, seriöst kul! kändes som vi var typ barn igen!

ser fram emot två lediga dagar. har fått schemat till praktiken, och ja, jag kommer få jobba ihjäl mig, gratis.

och just exakt nu ser jag fram emot min chevréost som ligger i kylskåpet, hurra!

RSS 2.0