på jobbet.

Rufsig i håret, men överlevt första dagarna på jobbet har jag gjort! Det är ganska roligt att vara igång, men jag ser fram emot ett slut på covid-pandemin och få jobba med våra vanliga ortopedpatienter igen. Hoppas jag kommer ihåg att INTE klaga över den arbetsbelastningen, tänk bara att kunna jobba på utan att klä på sig massa skyddsutrustning varje gång man ska gå in till en patient! 
Så jag håller på att lära mig patienterna, hitta på avdelningen och lära känna alla nya kollegor. Även om så mycket är nytt så försöker jag tänka att det ändå känns bättre än första sommaren jag jobbade 2013, hehe DET var svettigt för en liten 23-åring. . . Mitt 30-åriga jag fixar det mesta! 
 
 
 

Gerda fyra år!

 
 
 
1 maj fyllde ju Gerda fyra år! Äntligen, födelsedag har hon pratat om i ganska många månader. Första året hon har en aning om vad födelsedag innebär. Och hon blev ordentligt firad! På födelsedagen kom Magnus familj på födelsedagsfika och på lördagen blev det först minikalas med hennes två förskolekompisar Aston och Alva och sen åkte vi vidare till Ornunga och åt tårta där! Och efter helgen blev hon firad på förskolan, det var också stort tyckte Gerda. 
 
Fyra år är ju ganska stort! Och på många sätt har Gerda verkligen blivit stor, det går ju liksom ibland att ha ett vettigt samtal med henne! Men ganska ofta är hon envis och bångstyrig som en tvååring och får raseriutbrott för att digestivekexet är trasigt. Så det är både svettigt och mysigt med en fyraåring hittills minsann! 

moster en helg!

I helgen kom Maja och Assar hem, det var himla härligt att få vara moster en stund! Så det blev två dagar ute i Ornunga. Igår hade jag hela lilla familjen med mig, det passade bra när det var himla härligt väder och vi var ute nästan hela dagen. Både vuxna och barn trivdes visst! 
Idag åkte jag ut med bara Tage, det kändes lite som semester. (Gerda var hemma med M, himla nöjd för dom åkte och köpte nagellack.) Maja och jag hann med en härlig promenad innan väderomslaget kom mer regn, så idag blev det innelek istället med Tage och Assar. 
 
 
 
 
 
Assar har minsann blivit en stor kille som precis lärt sig krypa! Väldigt speciell stil minsann men den ska han väl kunna förfina, haha. Tänk att vanligt Tage är så stora att dom till och med kan bråka om leksaker!
Det är gosigt att gosa med en bebis som man själv inte har hand om jämt, haha. Jag hoppas att det blir en bra sommar och vi kan ses snart igen! 
 
 
 
RSS 2.0