långsam vår.

 
Den här våren har minsann varit kall och långsam..Tycker det varit ungefär samma väder sen Bertil föddes? Men nu börjar det kanske hända något och det blir sommar innan man märker det.
 
 
 
Så det blir mycket tid inne. Jag försöker gå en promenad med Bertil när Gerda och Tage är på förskolan. Ibland kommer solen fram en stund så vi kan sitta på altanen. 
 
 
 
Men det bästa är ju att promenera i Ornunga, det är en helt annan känsla! Ornunga är det enda avbrottet i vardagen just nu och det duger mycket bra! 
 
 

Bertil 3 månader

 
En månad till har rusat förbi och Bertil är 3 månader. 
Har inte så mycket annat att säga än att han fortfarande är go och glad och en väldigt lättsam bebis! Gillar att gosa och busa, syskonen är roliga att titta på även om Tage kan bli lite hårdhänt emellanåt. . . Det är inte alltid lätt att vara lillebror.
Precis som en vanlig tremånaders bebis har Bertil börjat leka med sina händer och dom är goda att äta på! Han har även börjat rulla från mage till rygg himla duktigt! 
Bertil mår fortfarande bra och alla värden är stabila just nu och han är som vilken bebis som helst, vara lite lättare än mina tidigare bebisar. Men absolut lika gosig! 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0