Ett-årsdagen!

Ett helt litet år! Tage föddes ju sent på kvällen, så det här var hans första dag i livet! Det var inte min piggaste dag i livet, det var en pärs att bringa fram Tage till livet! Jag fick kravla mig upp ur sängen bara när det var nödvändigt, Magnus fick göra det mesta med nyfödingen och jag var nog faktiskt inte utanför rummet på BB förrän vi åkte hem? Tur att jag blev bättre fort! 
 
Vi firade ettårsdagen genom att åka och panta och hämta matkassar, hehe. Nej skoja, eller det gjorde vi, men på em kom alla dagliga (farmor, farfar, mormor, Stina, Malika) och fikade tårta med oss! Och barnen fick presenter, Gerda öppnade ju Tages så hon hade lika kul! 
 
 
 
 
 
 
 
Tage är ju inte särskilt medveten om att han haft födelsedag, men jag tror han hade en trevlig dag ändå! Nu sitter jag här och är nostalgisk över att jag för bara 365 dagar sedan hade en liten nyfödd skrutt och så får tiden så fort! Det är ju både sorgligt och skönt, såklart. 
 
 
 
 

sminka sig.

Sminka sig är Gerdas nya grej! Ibland sig själv och ibland sina dockor. En viss moster kan ha inspirerat henne lite tror jag minsann. Här är det läppstift och vanliga tuschpennor på ögonlocken.
 
Himla passande en timma innan vi skulle åka på begravning! Men man skrattar ju hellre än gråter. . . 
 
 
 

vår-ana.

 
 
 
 
Ibland kan man ju nästan ana lite vår i luften. Längtar mycket efter vår, även om vintern varit ganska snäll. 
Jag försöker gå och hämta Gerda på förskolan och för det mesta vill hon stanna en stund vid farmor och farfar "lekplats". Då tycker minsann jag att det är skönt om det är varmt ute!  

finbesök!

I helgen fick vi finbesök av moster Maja och Lotta! Och Assar såklart, som jag längtat efter honom. 
 
Så fredag-lördag hängde vi i Ornunga och i söndags kom systrarna och pappa hem till mig! Och maja och Assar stannade ändå till Tisdag, så vi hann ses mycket! Ibland blir jag deppig för att Maja och Lotta bor så långt bort, men det är iallafall desto trevligare när dom kommer hem!
 
 
 
 
 
RSS 2.0