tills nu

Det har varit en bra dag tills nu.    
Den började iförsig lite tråkigt med att behöva gå upp innan sex för att åka till Borås och göra omtenta i humanbiologin. Det kändes sådär, mycket större press att klara en omtenta, och jag fattar fortfarande ingenting av cellmetabolismen! Men jag hoppas jag klarade dom andra delarna. Annars ger jag nästan upp. Kändes så när jag gicck in på "Studieresultat" på Mitt konto fick se ett U lysa rött bredvid Mikrobiologitentan. Också. Det kändes nästan som tårar.
Iallafall, var klar med tentan efter halv elva och då gick jag till Knalleland för att träffa Hannah och gå på en shoppingtur :) Gick in på Myrorna på vägen och köpte en blommig sommarklänning! Sen kollade Hannah o ch jag på bokrean och jag blev förälskad i världens finaste samlingsvolym! Innehöll bla Unga kvinnor, Alice i Underlandet, Agnes Cecilia och Den Hemlighetsfulla Trädgården och böckerna var så himla fina. Eftersom jag är en sån bokgeek var jag typ tvungen att köpa den i födelsedagspresent till mig själv. Sen var jag också tvungen att köpa en kakbok, en film och en till kl'nning till mig själv. Så tvungen var jag. 
Sen gick jag och Hannah och åt, jag åt flygande Jakob och det var asgott. Så kul, på caféet träffade jag Ellinor och Fredrika från gymnasieklassen. Har inte träffat dom sen studenten, så det var jättekul med lite catch up om allting :) Sen kollade vi mer i affärer, jag hittade en soffa som jag måste ha när jag flyttar hemifrån och sen gick vi tillbaka till caféet och åt kladdkaka :) yeeees, det var en great shoppingtur :)

Och nu känns det som världen bara rasar eller nåt. Jag vet inte vad jag vill längre. Orkar, behöver. Jag vet inte längre och det känns piss. Pisselipiss.                                                                                                    

bästa känslan

Det kan ju kanske vara den bästa känslan att lägga sig in soffan efter en lång dag i skolan. Speciellt när man har diskuterat elimination (kiss och bajs) och lärt sig bädda rent i sängar. Då är det extra mysigt i soffan. Jag är lite besviken på att det är ngn till gala på teve istället för house, så nu blir det väl en dvdbox istället.

Imorgon ska jag plugga till omtentan på lördag, sen på torsdag ska vi ha praktiskt om förflyttningsteknik och vårdhygien, och se mer omtentaplugg på fredag... Att plugga på omtenta kan kanske vara ännu tråkigare än vanlig tenta!!

Annars ingenting. Allting är händelselöst :) Och det ska jag inte klaga på. Nej nej. Bara lägga mig skönare i soffan.

tråkig dag

Vilken tråkig dag.
Fick vänta massa i vårgårda eftersom jag missat att inga bussar hem till mig går under alla andras sportlov. Inte så kul när jag hade en väska med massa böcker och min tunna jacka på mig. Seriöst, var nog kallaste dagen på hela vintern idag. Bara för att jag inte tog min tjocka jacka.
Men yesyes, thats life, köpte en grillad korv med ketchup och hängde på biblioteket och ica. Seriöst, folket som fikar på ica är scary, vågade inte sitta kvar där knappt.

Nu ska jag bara orka med hela dagen imorgon, sen är jag ledig i en vecka :)
förutom att jag måste plugga massa då. Lite blä.
Men iallafall.

bajssnö

jag är inte speciellt glad på att snön har kommit tillbaka. jag är ganska förbannad och sur faktiskt. i onsdags var det nästan som vår, och nu är det vinter igen. känner mig så instängd med en gång, vägarna här blir ju skridskobana efter fem minuter. hurra!

men jag ska iallafall försöka gå ut en sväng, blir ännu värre om jag inte rör på mig.

och kyssar

Det var typ halleluja och raketer och kyssar förut när jag satt och kollade igenom vårat väldigt förvirrande schema, och kom fram till att jag har en vecka ledigt från nästa tisdag :):):):):) Det kändes väldigt bra att upptäcka. Så nu är det kanske möjligt att jag överlever dagen imorgon, med världens tråkigaste föreläsningar. Kanske kanske :)

Right now så ser jag på Hotellpraktikanterna, det är humor!

måndagsblä

jag typ hatar måndagar lite. jag bara gör det. speciellt när det är introduktion till en ny kurs, alla scheman och litteraturlistor och studiehandledningar ser så jobbiga ut sett från den här sidan.
dessutom får ju det har smutsiga vädret inte magen att kvittra direkt.

men gosh, det finns alltid något roligt att se fram emot. typ att jag snart ska äta yoghurt med äpple och hemmagjort musli. och jag har köpt mörk choklad med mintsmak :):)
det är en bra måndag.

på alla fyra

Det är lite funny att jag har lyckats låta bli att halka omkull hela vintern när det varit massa snö och is på vägen. Till nu, när all is är bortsmält! Då halkar jag och sätter mig inte på rumpan utan på alla fyra. Sexigt, nej. Jag kom iallafall snabbt upp på benen igen och såg mig omkring. Hade någon sett mig? Svar ja, någon såg mig. Byns enda psykisk störda enstöring stod i kohagen några hundra meter från vägen och stirrade på mig. Hm, jag skrek väl ganska högt. Hejhej,i allafall.

RSS 2.0