Bertil 5 månader.

Plutt-Bertil 5 månader, eller ja snarare 5,5 månader så här dags. 
Nu har han lärt sig rulla från rygg till mage! Nån dag när barnen är på förskolan ska jag börja rensa golvet och hemmet från alla farliga grejer. . . 
Han har fått smaka lite mat när vi äter och han verkar tycka det är gott! Jag är dock inte alls så peppad på att börja ge mer mat, så skönt med ett barn man inte behöver truga i mat haha.
 
Men inte hinner jag ge Bertil överdrivet mycket tid nu på sommaren när alla är hemma. Jag försöker sno till mig några stunder då och då. Han har börjat sova mer upphackat på dagarna, det är sällan flera timmar på raken och han vaknar/blir väckt för tidigt. Lika med gnällig bebis. Det blir inte helt oskönt när förskolan börjar igen. . . 
Men världens gulligaste är han ju ändå och han är väldigt intresserad av allt Gerda och Tage gör. Gratis underhållning så länge inte Tage kramar för hårt! 
 
 
 
 

Rättvik 2021

I år hade vi en riktig familjesemester i Dalarna, det var himla trevligt efter förra sommarens tråk. Moster Maja och kusinerna var med, moster Lotta också och till och med moster Stina några dagar! Himla trevligt och värdefullt med extra folk när man har barn! 
Det gick över förväntan bra med barnen på resan, var mest orolig över att Tage inte skulle orka med tempot men det gick bra! 
Vi hade tur med vädret, till gränsen till för varmt men med skugga och glass var det perfekt.
Vi gjorde alla vanliga saker vi brukar ungefär, lite mer lekplatshäng såklart. Vi hade trevliga spelkvällar när barnen somnat, det gjorde dom ganska snällt faktiskt och kvällarna är ju långa och ljusa.  
 
Men jo, borta bra men hemma bäst när det gäller småbarn! Men vi klarade resan med tre små, det kändes grymt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0