leka.

Jag tycker Gerda och Tage leker tillsammans förvånansvärt mycket! Det blir såklart bråk när Gerda tycker Tage stör (ganska ofta), men jag trodde nog det skulle vara värre än så! Ganska ofta vill Gerda att Tage ska vara med och leka. Tage är väldigt nöjd när han får vara med, men han förstår väldigt sällan när det inte är läge och då kan han minsann få sig en knuff! 
 
 
 
 

livet det går.

Senaste tiden har mest gått åt till att längta efter vårvärme tycker jag. Och såklart, ha lite ångest över Corona-virus och att börja jobba i maj. 
 
Typ ingenting går att planera eller se fram emot längre, för snor kan ju komma i vägen. I vanliga fall betyder ju lite snor ingenting, så icke nu. Så varje morgon kollar jag barnens näsor, men än så länge peppar peppar har vi varit friska och kunnat leva på ganska normalt. 
 
För några veckor sen jobbade jag ett pass på mitt jobb, och jag insåg att det inte kommer bli som jag tänkt att komma tillbaka. Jag har ju mest sett fram emot det, men nu är det lite mer negativa känslor inblandade. Tänk om liksom bara någon faktor hade kunnat stämma. Men nu blir det både nya lokaler, många nya kollegor och helt nya arbetsförhållanden och patienter. Lokalerna Ortopeden är i ska numera vara epedemiavdelning, där vårdas misstänkt covid-sjuka fram tills att provsvar kommit. Som jag har förstått det varvar personalen me att jobba på epidemin och inne på "vanliga" ortopeden som flyttat till grannavdelningen. Jag kommer definitivt känna mig förvirrad och osäker! Men det blir säkert spännande hehe. Men iallafall ska jag försöka njuta av dom sista föräldralediga dagarna. Skoja, när hinner man njuta liksom. Fast en uppskattar ju tydligen dagarna ändå, trots svett och tårar. 
 
 
RSS 2.0