Rättvik 2018.

 
Hemma igen! En vecka går fort som vanligt, men den här varit himla bra. Minus för varmt, och det fick mig att må dåligt. Började må dåligt på tisdag eftermiddag efter för många timmar på benen i solen, och sen spydde jag ikapp alla gånger jag inte spytt hittills. Härligt! Först ett dygn senare kände jag mig mänsklig igen. Det är verkligen inte kul att slösa tid på att må piss på semestern!!
 
Annars har vi gjort det vanliga, plus badat flera gånger! Fikat på Fricks, ätit massa mat, varit vid Styggforsen, gått på loppis, läst böcker på verandan och varit två dagar i Leksand hos Gunnel och Mikael. 
 
Gerda är ju i en lite tålamodsprövande period, men det har gått bra. Perfekt med familjen på nära håll och Gerda var nöjd men den uppmärksamhet! 
 
Här kommer bildbomb!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

semester!

Första dagen på semestern och jag befinner mig 45 mil uppåt i lande, i Rättvik som.dom flesta andra år i mitt liv. 
 
Jag tror det var bra planerat att genast åka iväg på semester. Annars hade jag haft svårt att släppa stressen från jobbet. Dom senaste veckan har varit dryga och svettiga, både bokstavligt och bildligt. Jag har jobbat dubbelpass, någon har blivit sjukskriven för utmattning och dom flesta har gråtit en skvätt i korridoren. Jag trodde aldrig semestern skulle komma men nu är jag här! Lyckan!! 
 
Första dagen här har vi tillbringat hos vår vänfamilji Leksand. Fikat, ätit, badat, fikat och ätit igen. Inte mycket mer orkar man i värmen. För min del får det gärna gå ner 5-10 grader! Det skulle vara skönt att orka röra lite på sig!
 
Gerda trivs än så länge med uppmärksamhet från mormor och morfar och moster och morbror. Och vännernas hus i Leksand var rena lekplatsen med duplo,  studsmatta och lekstuga. Hon var på strålande humör tills vi pratade om hemfärd strax innan åtta på kvällen. . . 
 
 
 
RSS 2.0