städa!

 
Jag har fått mer energi så nu har det städats i nästan varje vrå! Skafferiet, alla kökslådor, klädkammaren och till och med städskåpet! Häromdagen gjorde jag en riktig storstädning inne också, men det är ju såklart snart ogjort . . . 
Kvar på listan är städa kylskåpet och göra rent kakelfogarna i badrummet. Det återstår att se vad som hinns och orkas med! 
 
 
 

magen.

Magen växer, men faktiskt det den mindre ut på bild än vad jag upplever den? Får se om den hinner bli större, egentligen kan ju bebisen komma ut nu om den vill men jag är inställd på att passera BF. 
 
Överlag är jag sjukt trött och måste vila efter minsta lilla. Typ vila efter att ha ätit frukost framför teven! Så det har inte blivit mycket vettigt gjort dagarna barnen är på förskolan, jag försöker gå en kort promenad och resten av energin går oftast till det vanliga, dvs fixa tvätt, städ och mat.  . . Kul liv! Men idag har jag iallafall sytt ett par bebisbyxor, det var sjukt ansträngande! 
 
Jag har fortfarande inte tänkt så mycket på att det ska komma en bebis i huset. Jag tänker mest på allt runt omkring, typ om det blir en spontan förlossning eller igångsättning och hur vi gör med Gerda och Tage. Om M håller sig frisk eller om jag får åka själv. Och hur tusan nätterna kommer bli eftersom Tage helst vill sova klistrad på mig.  . .  Allt blir som det blir, så blir det. 
 
 

mer snö!

Tänk att det kom mer snö i torsdags ! Idag regnar det bort, men vi har iallafall haft en trevlig helg med lite pulkaåkning i några små backar inom gångavstånd. 
Både Gerda och Tage gillade att åka, men visst är Tage lite för liten och kompakt för att vara praktisk i snö. . . 
 
Allt blir iallafall väldigt tjusigt i snö! 
 
 
 
 
 

pulka!

I söndags var barnen och jag i Ornunga och tänka sig, det var cirka 2 mm snö och då var vi såklart tvungna att åka pulka! För vem vet om vi nånsin ser snö igen den här vinter? Dessutom blev det alldeles lagom med pulkafart. 
 
Och såklart härligt med motion upp och ner för backen.  . . 
 
 
 
RSS 2.0