hösten.

 
 
 
 
 
 
Hösten är väl den vackraste årstiden, men tusan vad kyligt det blivit redan. Jag ser inte fram emot kylan så värst mycket med två småbarn, lagom sommarvärme är helt klart att föredra. Men nu blir det många lager kläder! Tage är i en klurig ålder, svårt att veta vad han behöver för ytterkläder. Jag har köpt en ny gosig åkpåse, men snart kanske han ibte är nöjd längre med att sitta i vagnen och titta på Gerda när hon leker. Jaja den dagen den sorgen och än så länge har jag en del som passar! 

Gulliga barn och tung vagn.

 
 
 
 
Hur gulliga barn har jag inte liksom?? Tur det, att dom är gulliga. 
 
För övrigt ska jag nog snart sälja dubbelvagnen, det är SÅÅ tungt att köra och jag  använder den väldigt sällan. Hade såklart sparat den om vi haft nån plats, men icke. Så borde nog sälja vidare och få tillbaka lite plats i hallen istället.  . . 
 
 

Tage 7 månader.

Tage sju månader är en väldigt gosig skrutt! 
Har det hunnit hända något den senaste månaden? Klart det har men tiden har gått såååååå himla fort! Mycket fortare än nån annan månad tror jag? 
 
Men jo, han äter och sover, har fått en tredje tand och sitter numera stadigt på golvet och leker och grejar. När han ligger på magen rullar han runt på golvet och tar sig riktigt långt! Så nu för man dammsuga varje dag, minst. Annars är bästa nöjet att busa med Gerda och hålla/äta själv på en sked vid matbordet. Äta mat är över huvud taget inget problem precis.  
 
Som sin syster så gillar han att sova nära bröstet på nätterna. . . Men han brukar sova i sin egen säng i början av natten, då passar jag på att bre ut mig. Han skulle nog kunna sova mer i sin säng om jag ansträngde mig, men jag orkar inte bråka på nätterna eller vara vaken mer än nödvändigt.
 
Men alla gosiga veck! 
 
 
 
 

moster!

För en vecka sen blev jag moster till ett litet gossebarn! Och igår åkte vi till Halmstad för att beskåda underverket.
 
Åh, så pytteliten. Inte bara för att man glömmer fort, men mina nyfödda har ju varit plus size och Majas var ett mycket genomsnittligt litet barn! Så gosig och doftade såå gott! Nyfödda är helt underbara, även om sjumånaders har många fördelar haha. Men det där totalt hjälplösa och den ihopkrullade kroppen. . . Åh! Jag hade absolut kunnat ta med den lilla bebisen hem! 
 
Vi var kvar till barnens läggdags, gjorde inget mer avancerat än fikade, gick en barnvagnspromenad och åt thaimat. Och kollade på bebisen hela tiden såklart! 
 
Jag är så deppig att Maja bor så långt bort, tänk om vi kunde träffas spontant lite varje dag. Iallafall varje vecka! Det önskar jag vetkligen!  
 
 
 
 
Tage förvandlades såklart till en jättebebis!
 
 
 
Gerda ville gärna gosa och pilla såklart! 
 
 
RSS 2.0