Aj, min hjärna.

Aj. Jag har lite ont i huvudet. Jag vet att jag är värd det, jag bör väl straffas för att jag inte slutade dricka i tid igår. Jag brukar försöka nyktra till innan jag går och lägger mig, men det gjorde jag tydligen inte igår. Sängen gungade supermycket, som på en båt! haha. Jag var nog faktiskt lite galen igår. Det har ju blivit så att jag inte har druckit på ett tag, så min alkoholtolerans verkar ha gått ner till noll igen :) Men det är så bra med mig. Okej, jag blir påverkad redan efter en cider. Men jag däckar eller spyr aldrig (peppar peppar ta i trä), så moget av mig! :) Men jag fick massa energi igår. Tyvärr var det hångelenergi och mina läppar skrek efter kyssar! Så frustrerande att min hångelvän befinner seh 17 mil bort! Så jag fick bli av med energin på något annat sätt. Jag dansade massa och hoppade från en snöhög. Iallafall, så var det en väldigt trevlig kväll. Alla fester blir nog mycket roligare när det finns en värd som bjuder på bål och chips :)
   Så dagen har varit ganska seg. Har tittat lite på Greys Anatomy, umgåtts vid köksbordet och ätit ganska mycket mat. Haha, jag måste berätta en gansa snuskig grej jag gjorde. Bara för att poängtera hur knäpp alkohol gör en. När jag gick upp imorse - ganska tidigt faktiskt - så var jag så sjukt sugen på chips, popcorn, ostbogar, vad som helst! Helt desperat sugen, typ som en narkoman! Jag hade inga chips, så jag fick gå till köket och hämta min apelsinjuice istället (det ska vara nyttigt mot bakfylla). Jag gick förbi sofforna, och det var ganska stökig där efter förfesten. OCH TITTA! Under soffbordet såg jag ett chips! Behöver jag säga att jag åt upp det? Jag vet, det är snuskigt. Men till mitt försvar så var jag knappt varken vaken eller nykter än :)

Jag måste komma ihåg att den här veckan har varit väldigt rolig. Till exempel när Karin råkade slänga ibäg sin våta tepåse, när Tomas fick keso i ögat och så förstås jag och min otur. I onsdags satt jag i matsalen och hade precis tagit en tallrik med blåbärspajn och massa vaniljsås. Det var jättegott! Och så skulle jag lyfta muggen och ta en klunk äckligt kaffe, och då går muggen sönder! Handtaget lossnar! Muggen åker rätt ner i vaniljsåsen som skvätter överallt, speciellt på mig. Tallriken går sönder och kaffet rinner ut på golvet. Haha, det var riktigt kul när den första chocken släppt. Haha.

Nu vill jag bara att det ska bli kväll och att Wallanderfilmen ska börja. Då ska jag äta upp mitt godis, och så ska jag försöka poppa popcorn i micron utan att bränna dem. Det ska bli spännande :)

Whine-time.

Okej: whine-time.
Jag är verkligen så trött på vintern!!! Vill ha vår och fågelkvitter och sol. Helt plötsligt idag började jag bara hata vintern. Eller ja, inte helt plötsligt precis. Det var när jag såg mig själv i spegeln. Vintern är verkligen inte bra för mitt utseende - jag är blek och glåmig, håret är gråfärgat, mina läppar är spruckna och såriga och mitt ansikte är torrare än öknen, typ. Måste använda minst en halv tub ansiktskräm varenda morgon. Och som ett resultat av vinterdeppigheten och det ökade kaksuget, känner jag mig som en kandidat till 500-kilos kliniken. Nej, jag känner mig faktiskt inte speciellt vacker. Och dessutom jag är så himla trött på kylan och snön. Snön var fin i julas, nu är den ful. Jag vill ha på mig vårkläder, och vårskor och vår-allting. Bli solbränd (så mkt jag kan bli) och ha på mig mina vita klänningar.
   Det känns väldigt avlägset!!

Men jag har iallafall haft en trevlig dag i borås today, men mamma, mormor och jobbiga lillasyster :) Fyndat på second hand och utförsäljning på Vero Moda. Ätit massa thaimat och en hel semla! Så great dag :) och snart kommer Magnus hit, för att direkt sätta seg och se på OS. Det tänker inte jag. Seriöst, jag hatar OS. Har jag sagt det förut? Iallafall så har jag bestämt att nästa gång det är OS, tar vi en paus i förhållandet. Han får ha kvalitetstid med OS och jag med mig själv, kanske med Desperate housewifes och Dr Quinn. Tycker jag är en jättebra idé.

Jaja. Nu sitter jag här och är alldeles flötig i ansiktet. Har smörjt in mig med olivolja. Om inte det får min hy lika len som en bebisrumpa så vet jag inte vad jag tar mig till!

Nästan som i en Jane Austen-film

Jag vet inte om mitt psykologiska försvar är detsamma nuförtiden som innan hösten. Mitt psyke kanske inte klarar av mina småsykon lika bra som förut. Att dom alltid bråkar, prata i munnen med varandra, frågar massa dumma frågor, retas med mig, slå mig, vägra äta, vägrar gå 100 meter, slåss med varandra, tjatar livet ur en. Jag tror jag blir mer galen nufötiden. Måste sätta mig vid datorn och lyssna på lugn musik för att varva ner.
  Har haft två bra lovdagar än så länge. Spent time med Magnus, sett på Dr Quinn, druckit gott kaffe, bakat muffins och kladdkaka, ätit för mycket kladdkaka, gått promenader, lagat mina tights, sett på twilight och trånat efter Edward och Jacob samtidigt. Jag är för fjortis när det gäller twilight. Jag borde vara för gammal och klok för att gilla det så mycket! VERKLIGEN!
  Och idag är det alla-hjärtans-dag. Vem bryr sig. Har firat genom att äta semla hos mormor med hela familjen + Magnus. Och sett på en Wallanderfilm. Just nu har magnus och jag en time-off. Ngt viktigt händer på OS som han måste se. Men vid nio återförenas vi för att se på ännu en Wallanderfilm. Så romantiskt, nästan som en Jane Austen-film.

Så deprimerande

Jag är så förbannad. Någon hatar verkligen mig och vill se mig lida. Jag har fått ett nytt munsår!! Och det gamla har knappt läkt!! och kanppt det innan det heller. Seriöst, sen jullovet har mina läppar inte varit sig själva. Jag börjar hata mitt liv snart. Det är så deprimerande.

Så just nu är jag inte så pepp på Magnus och min tävling. Det känns väldigt avlägset att jag kommer att vara den snyggaste av oss när vi är 50 år.

På fredag åker jag hem, det är redan lov. Det är helt sjukt att det är lov igen. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på hele veckan. Jag kommer antagligen få väldigt mycket tid för mig själv, för OS börjar ju på fredag och håller på hela veckan. Och jag tänker INTE INTE INTE se en enda minut av OS! Seriöst, det är typd det värsta jag vet. Jag hatar det verkligen, mår illa av det. Jag vägrar tvingas se på det. Det borde vara (är det inte?) en flickväns rättighet att slippa se OS. Jag vill se Desperate Housewifes!!

Morgonen efter Tiger

När Mia vaknade var hon först inte säker på var hon befann sig, men upptäckte snart att hon låg tryggt i sin egen säng. Hon kände hur hennes ögon sved, ihopklibbade av smink och sömn. Tungan kändes som sandpapper i munnen och innehållet i huvudet verkade snurra runt. Långsamt blev hon medveten om två saker till, vilka båda var ytterst chockerande.
   Hon var helt naken och någon låg bredvid henne i sängen!
   Personen snarkade ganska högt i hennes vänstra öra och Mia satte sig upp så snabbt hon förmådde i sitt dagen-efter-tillstånd. När stjärnorna slutat dansa framför ögonen såg Mia vem som låg i sängen. Han hade svart hår och en ganska rejäl näsa.
   – Ånej! stönade Mia lågt och slog handen för pannan. Hon hade just insett att hon inte visste vem killen bredvid henne var. Eller ja, hon antog att hon naturligtvis egentligen visste vem han var. Men hon var alldeles för bakfull för att komma ihåg eller ens vilja minnas.
   Hon kastade en blick på väckarklockan. Fem över åtta. Helvete. Varför hade hon fått den korkade idén att gå ut på en onsdag? Mia suckade och satte ner sina nakna fötter på golvet och reste sig försiktigt. Efter att ha dragit på sig en stor t-shirt gläntade hon försiktigt och ljudlöst på dörren och lyssnade. Kusten var klar. Mia smög in på toaletten, tvättade sig i ansiktet och borstade tänderna. Så tyst hon kunde smög hon sedan tillbaka.
   När Mia kom in i rummet igen drogs hennes blick mot något som låg slängt på golvet. Hon rynkade på näsan. I samma sekund, på ett explosionsliknande sätt, kom hela natten tillbaka till henne och tvingade henne att minnas. Hon slog händerna för ögonen och kved. Allting spelades upp i hennes huvud. Hans blick från andra sidan dansgolvet, deras sensuella dans till den pulserande R&B-musiken, tequila-racet i baren, hans kropp alldeles nära, läpparna mot hennes hals, taxin hem, sparka av sig skorna innanför dörren, uppför trappan, in i rummet, fort av med kläderna, ner på sängen.
   Allting, alla ljud, syner och känslor spelades upp i Mias hjärna och hon kved ännu högre, satte sig ner på sängkanten och bet i kudden av ångest. Sängen som alltid gnisslade så kolossalt mycket! Och till sin fasa mindes hon att sängen inte varit det enda högljudda under natten. Hela familjen måste ha vaknat!
   – Åh, jag vill dö! stönade Mia lågt.
   Mia väcktes ur sina plågor av en speciellt hög snarkning från killen. Hon såg ner på honom och petade sen försiktigt på honom. Han stönade till och vände sig på rygg. Mia höjde imponerat på ögonbrynen och gratulerade sig själv till att åtminstone ha utnyttjat en med snygg kropp.
   – Hallå, sa hon och ruskade lite på hans axel, du måste vakna. Hallå!
   Till slut öppnade han ögonen och tittade upp på henne. Han verkade inte ha några problem med minnet, för han log snuskigt menande mot henne.
   – God morgon, tiger.
   – Öh… god morgon, svarade Mia och försökte ignorera hans små morrande läten. Förlåt, men du måste nog gå nu.
   Han fortsatte att flina retsamt.
   – Jag förstår.
   Han steg upp ur sängen, väldigt, väldigt naken och undvek inte att trycka sin kropp mot Mia i förbifarten. Han tog på sig sina kläder medan Mia smet förbi honom och drog på sig mjukisbyxorna som låg på stolen.
   – Följer du mig ner? frågade han när han var färdigklädd.
   Mia nickade och öppnade dörren från sitt rum. Han kom tätt efter henne, men hon var ändå tvungen att stanna några sekunder på trappavsatsen och dra ett djupt andetag. Hon kunde höra sin familj äta frukost i köket.
   Mia var säker på att det var den värsta minuten i hennes liv. Att gå nedför den där långa trappan och sedan ut i hallen och se på när killen tog på sig skorna och jackan, som någon hade hängt upp på en krok. När han var klar såg han fuktigt på henne, tog en slinga av hennes hår och kysste den.
   – Hör av dig om du är sugen någon mer gång, tiger
   – Öh, visst… Hejdå! svarade Mia och öppnade ytterdörren och föste milt ut honom.
   När han var borta stod hon kvar och försökte samla mod att gå in i köket. Hon var ändå tvungen att träffa de andra förr eller senare. Och det var ju inte säkert att det varit så illa som hon trodde. Hon kanske bara hade drömt det! Kanske var väggarna oerhört bra ljudisolerade!
   Med nyfunnen tapperhet gick alltså Mia in i köket. Tapperheten försvann genast i tomma intet när hon såg på sin familj runt bordet. Mias pappa tittade inte upp utan koncentrerade sig djupt på morgontidningen. Anton stirrade ner i sin gröttallrik medan det ryckte i hans mungipor. Kajsa lekte med yoghurten. Bara hennes mamma gav henne en snabb blick över kaffemuggen och sa god morgon. Mia mumlade tillbaka och hällde upp kaffe åt sig med rodnande kinder. Hennes passionerade natt med den morrande killen verkade ha varit lika odiskret som hon befarade.
   I några minuter var det alldeles tyst. Just när Mia kände att hon inte skulle uthärda längre, märkte hon att Kajsa stirrade på henne med storögd beundran:
   – Mia, tittade du på teve på natten? Det sa mamma till mig att du gjorde!  
   Mia hoppade till och kände hur hon rodnade. Anton frustade till bredvid henne.
   ­­– Va? Nej… Eller jo…
   Nu sprutade skrattet ur Anton, tillsammans med mjölk och äppelmos. Och det spred sig runt bordet, först till hennes pappa bakom tidningen och vidare till hennes mamma som började klucka av undertryckt skratt. Till sist började också Kajsa förvirrat stämma in.
   Mia skrattade inte. Hon blängde surt på sina föräldrar och syskon och försökte att inte se ut som en kokt tomat, utan ta det med värdighet.
   – Tiger, kved Anton och höll sig för magen. Mer likt en åsna tycker jag! Ha, ha, tiger!

Rubriken får vänta

Seg dag, seg helg. Men jag har iallafall inte hunnit ha tråkigt. I fredagskväll såg vi (vi är vi, inte alla) först på Tristan och Isolde och sen på Casper. Alltså det är nästan outhärdligt att se på Tristan och Isolde, det spelar ingen roll hur många gånger jag ser den, jag blir förbannad och jättefrustrerad varenda gång. Så det var en bra idé att se på Casper efteråt. Hwllre drömmar om söta spöken, än olycklig kärlek!
   Igår såg jag lite på melodifestivalen, det är ju nästan opatriotiskt att låta bli. Sen var det meningen att det skulle bli lite party i Gläntan, men det blev så att invånarna i vårt hus satt och hängde i våra soffor tills typ halv tolv innan vi gick! Ovanligt, nej :P Men det var en trevlig kväll iallafall. Stannade inte nere i gläntan speciellt länge. Min trötta hjärna pallade inte ravemusiken rikitgt.
   Och idag försöker jag få klart min novell till inlämningen imorgon. Jag är nästan klar, förutom att jag verkligen inte kommer på någon rubrik. Rubriken får helt enkelt vänta.
   Tonight tänker jag se på Wallander och äta naturgodis :) det är precis vad jag känner för.

Om någon vet en medicin eller piller som gör att man automatiskt blir världens, världens bästa flickvän, så vill jag gärna ha det.

som jag inte kan svälja

Jag sitter i datasalen, men den här gången har jag faktiskt lektion. Jag har ganska tråkigt, räknar ner minuterna till fikat (sju minuter) som jag inte kan svälja. Jag tror mina halsmandlar är sjutusen gånger större än dom brukar vara.

Igårkväll var jag vaken längre än vanligt, för jag var tvungen att läsa ut Borta Med Vinden och få reda om Scarlett och Rhett återförenades. Jag blev så himla arg när slutet var öppet! Jag fick inte reda på om de hittade tilkbaka till varandra! Ahh, jag hatar det! Jag ville bara att det skulle sluta med massa kyssar och kramar och sen leva lyckligt i alla sina dagar! Men förutom det där slutet, så var det en great great bok, en av dom bästa jag läst och jag är nog lite kär i Rhett :)

Usch, jag ser inte alls fram emot den här helgen. Vill inte handla, orkar inte göra mat, går inget roligt på teve. Kommer vara tvungen att se på Let's Dance och Musikfestivalen. Not yey.

Nu är det noll minuter kvar till fikat som jag inte kan svälja. Bye.

Tillbaks

Jag är tillbaka i Nässjö och jag vill mest hem igen. Jag vill hem till min säng och min virkade filt, jag vill se på desperate housewifes, dricka varm saft och njuta av att vara förkyld! För det är jag, usch!
   Jag har iallafall haft en shitbra helg, förutom det där med nallen och munsåret. Bästa helgen på länge faktiskt :) Och hurra! Jag har ny musik på min mp3! Äntligen, har lyssnat på samma låtar i typ ett år. Så nu är jag supersugen på att gå en lång promenad och lyssna på alla låtar.
   Ikväll tänker jag se på teve. Halv åtta hos mig, Familjen Annorlunda och Spårlöst. Man ser vad som går när det bara finns fem kanaler.

Jag längtar efter att gå och lägga mig.

RSS 2.0