Ack, en husmor har så många bestyr

Jag har inte haft mycket till julkänslor i år. Mest på grund av allt nytt, tror jag, är ju inte där jag brukar vara. Och så har det bara varit grått och regnigt och trist, åtminstone på just den här fläcken jag råkat flyttat till. Och dessutom har jag inte haft tid att få julkänslor, bara plugg och föreläsningar in i det sista. Hade världens tråkigaste värdelösaste ovärdaste idag, självklart obligatorisk.

Ikväll har Magnus och jag varit över hos hans mamma pch pappa och ätit pizza. Det var mysigt. Hans föräldrar är så himla trevliga och bra.
Imorgonförmiddag åker jag hem. Stannar över juldagen. Det blir mysigt, men samtidigt längtar jag efter att bara ta det lugnt här hemma också. Typ tvätta sängkläderna (höhö). Men det hinner jag väl göra i mellandagarna I guess.

Förresten, ibland tror jag att jag är ganska så kass på att vara sambo. Ibland tycker jag inte alls de tär trevligt. Typ som när man kommer hem på eftermiddagen och det ser ut som hej kom och hjälp mig. Det är inte kul, blir verkligen trött och sur av det, men samtidigt känns de ju så löjligt och onödigt att sura över en sån sak. Men samtidigt. Hur svårt är det att bädda sängen lite grann? (åtminstone låta min halva vara ifred), slänga soporna och plocka undan efter sig i allmänhet? Det funderar jag på i dessa juletider.
Jag antar att det tar tid att vänja sig för båda två. Jag antar det...

Nu ska jag gå och lägga mig! Måste upp imorgon och fixa en del innan jag åker. Vattna blommorna och granen, städa undan lite, göra ett julkort, packa väskan... Ack, en husmor har så många bestyr.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0