Det stormar typ.

Sitter vid köksbordet, gör ingenting och tittar ut på sjön genom köksfönstret. Det stormar, typ. Regnar, blåser. Det är inte så lockande att gå ut, men det ska jag göra iallafall.
Sov ända till halv nio imorse, så fick tio timmars sömn. Jag behövde väl det antar jag, men det kändes nästan för mycket. Så förmiddagen gick snabbt. Har bakat skurna pepparkakor (gjorde degen igårkväll) och städat lite grann. Hade velat tvätta golven också, men vi har varken köpt mopp eller skurhink än. Så därför får golven vara lite lortiga.

Det är så skönt att vara hemma och slappa efter den här veckan. Den har varit ganska utmattande. Och definitivt krävt mer svordomar och tårar och huvudvärk än hurrarop. men jag har bestämt mig för att inte tjura för några andra misslyckanden, så länge jag klarade uppkörningen! Den var viktigast.

Imorgon har jag omtentan i läkemedelsräkning. Sex tal ska jag göra. Och jag ska ta  mig tusan läsa alla frågorna hundra gånger så jag inte missar att gångra något med två. Eller liknande.
Efteråt ska jag och Magnus gå i Borås en sväng. Blir väl en ganska kort stund, eftersom M hatar att gå i affärer. Vilken överraskning? Men vi ska åtminstone till Hemtex, M fick ju presentkort på 750 kronor där när han fyllde år. Han blev väl sådär glad för det. Men det blev jag!
Sen ska vi åka till mina hemtrakter och äta middag hos mormor som har fyllt år. Sen ska jag stanna resten av helgen, för på söndag eftermiddag tänker jag gå på Lucia hemma i kyrkan. Ingen julkänsla annars! Så det har blivit så att jag åkt hem varenda helg sen jag flyttade hit, men det kan inte hjälpas när det händer så mycket i december. Dessutom saknar alla mig så mycket, tror jag!
Ååh, när jag pratade med mamma i telefon igår sa hon att hemma var det så mycket snö att Kalle och Stina hade åkt pulka. Det såg ut som ett julkort, sa hon. Jag blev avundsjuk! Här är det minsann ingen snö. Men det är det väö inte hemma heller längre, inte efter vädret idag...

Nejvars, nu struntar jag i stormen, tar på mig regnkläderna och går ut en sväng. Det kommer nog kännas bra efteråt!

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0