Så var det slut på veckan

Imorgon åker vi hemåt västergötland igen. En vecka går fort, och ändå har den varit lång. Vi har hunnit med hutlöst många fikor, promenerat säkert ett par mil, träffat vänner och hunnit göra de viktigaste traditionella sakerna. Som att gå på långbryggan, shoppa i Falun, äta pizza från Vikarbyn  och gå runt Styggforsen.

Det har varit en lugn vecka i Rättvik, inte så mycket turister. Men idag märktes det att det började komma, med cirkus och gamla raggarbilar. Ikväll när vi satt på verandan och läste kunde vi höra dansbandsmusik nerifrån byn. Det är ett tydligt tecken, och då går det bra att åka hem.

Hitupp var vi fem som åkte, nu är vi bara tre. Syster Lotta åkte tåg hem i tordags eftersom hon skulle jobba helgen. Och pappa tog tåget till Stockholm tidigt imorse för att därifrån flyga till USA. (På någon tråkig konferens, det borde väl vara förbjudet på sommaren). Så imorgon är det bara mamma, Kalle och jag som åker i bilen. Det passar bra, för då blir Kalle nedröstad och jag och mamma går in en sväng på Ikea i Örebro. Så blir det en trevlig hemresa!

Och så får veckan sammanfattas med några semesterbilder!


Söta stugan vi bodde i, samma som senaste åren.


Mycket fika som sagt.


Kalle var så himla nöjd när han fick åka gocart. Hujedamej.


Uppe i Rättvik växte finaste vita rosenbuskarna i nästan varenda trädgård. Vill ha!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0