Inte gjord på gris man själv slaktat

Jag tycker det är roligt att ge bort ätbara presenter. Särskilt om man har gjort det själv. Och om det innehåller socker, såklart... Fast visst är väl dom som kan ge bort sin egen hemmagjorda korv eller leverpastej snäppet coolare. Gjord på en gris man själv fött upp och slaktat. 
Nej vad tänker jag. Aldrig i livet, jag är ingen ge-bort-kött-tjej, jag är en kak-tjej.
Och tänk, kakor svänger man ihop ganska snabbt, hyst in i ugnen och så är det klart. Det bör ta tusan så lång tid att föda upp grisen, slakta den och göra leverpastej.
 
Så därför får mamma en burk med saffransskorpor imorgon!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0