såna man ställer grytor på.

Fina grytunderlägg finns knappt att köpa! Alltså inte såna som jag tycker är fina. Och om nu grytunderlägg måste vara fina. Det finns säkert folk som inte ens vet vad grytunderlägg är. . . Men jag tycker det är trevligt när saker är fina! Så det kan grytunderlägg också få vara. Så därför virkar jag dom fina. Eftersom, det inte finns några att köpa alltså. 
 
 
 


Kommentarer
Malin

Alltså dom där va ju faktiskt dödssnygga!!! Kan man få receptet höll jag på att säga... Nä men har du ngt mönster. Jag vill med göra :D

Svar: Tack! Visst blev dom fina! :) Jag har lånat mönstret från en annan blogg, googla på "mest virkat glasunderlägg" så bör du hitta mönstret :) Jag använde tjockt garn (typ Ribbon XL eller Home sweet home) och virknål 7-8 så blev det grytunderlägg istället för glasunderlägg! :D Det fyrkantiga underlägget är en vanlig mormorsruta. Hoppas allt är bra med dig kära Malin!
Lisa Svensson

2014-08-28 @ 17:09:55
Malin

Okej! Tack då ska jag göra det :) Allt är fina fisken! (utom just idag då jag ligger hemma och är sjuk förstås :p) Hoppas allt är bra med dig med!

2014-09-01 @ 15:51:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0