klagar.

Jag. Har. Aldrig. Varit. Så. Här. Trött.
Fast jo, det har jag säkert. Men jag kan inte komma på någon gång just nu. Fy tusan vad slitsamt det har varit på jobbet igårkväll och idag. Åhh vad jag måste klaga lite! Igårkväll var allra värst. Massor av patienter kom in och jag hade ingående telefon som ringde hela tiden så att jag blev avbruten i allt jag gjorde. Jag hann ingenting och hade massor att göra. Så jag ville mest gråta när jag åkte hem och helst sjukskriva mig idag. Inte hade jag hunnit med alla patienter som jag ville och borde och dessutom knappt hunnit äta eller dricka något, för att inte tala om att gå på toaletten. Som vi bekymrar oss om att patienterna kommer igång att kissa ordentligt och dricker mycket i värmen, så går jag själv där utan att dricka och håller mig hela kvällen. 
 
Jag hoppas verkligen det inte blir så här i helgen när jag ska jobba dubbelpass och allt. Då vill jag ha det lugnt tack! 
 
Så det var väldigt skönt att komma hem. Jag började med att dricka kaffe med kaka till för att få upp blodsockret, jag tror det behövdes. Jag har tagit ett dopp i sjön och gått en väldigt långsammare promenad än vanligt. Jag har gosat med kattungar i 20 minuter. Jag är glad att jag är ensam hemma för att jag orkar inte prata med någon. Det var jobbigt att säga hej till folk på väg till sjön. Nu ska jag virka och imorgon blir em bättre dag!
 
Tack för att jag fick klaga!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0