semester femtio mil.

Ikväll kom vi hem från semestern, en vecka i Rättvik som vanligt! En bra vecka. M var med uppe halva veckan innan fotbollen kallade, precis som förra året. Tur att Gerda hade mormor, morfar och morbror och mostrar som hjälpte till att underhålla, en ettåring är ganska utmanande att ha hand om helt själv! Gerda har stortrivts hela veckan, massa uppmärksamhet har hon fått och hon har upptäckt friheten med att kunna gå själv. För att inte tala om all restauragmat hon har fått äta.  . . 
 
Annars har vi åkt på våra vanliga utflykter och träffat vännerna som vi brukar. Ätit ute varje dag och fikat massa gott! Sovit gott i knarriga sängar. Det har varit väldigt olika väder i veckan, men i fredags badade vi faktiskt i Siljan och det var flera år sen! Gerda var helt oblyg för vattnet, jag är inte förvånad. 
 
Åka nästan femtio mil i bilen.var dock inte det skojigaste. Som vanligt var det tråkigt väder både på dit- och hemresan (iallafall när vi skulle rasta) så man kunde inte precis njuta av pauserna. Gerda ville helst inte åka bil, hon ville ut och gå! Men det gick väl okej ändå, läste massa Max-böcker och bjöd på kex.  . . 
Det var iallafall väldigt skönt att landa hemma ikväll! Gerda sover, jag har packat upp det mesta och chillar i soffan. Skönt! 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0